vesa desteği var bunun monitör kolu takabilir hocambende bu var soru varsa alabilirim,![]()
MSI MAG 274QRFW 27" 1 ms WQHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG 274QRFW 27" 1 ms WQHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI MAG 274QRFW 27" 1 ms WQHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Monitör standı alıcaksan öyle bi imkan yok stok kullanman gerekiyor.
gamepower sonic t80 al kullandım çok memnun kaldımBaşlıkta da belirttiğim gibi 2K 180hz veya üstü monitör tavsiyelerinizi yazabilir misiniz ?
kanzi ben kullanıyom, vesa desteği olması boş bi olay, gelde bana bul o zaman bunun standını, ben 2 yıldır arıyorum bulamıyorumvesa desteği var bunun monitör kolu takabilir hocam
Bütçe neBaşlıkta da belirttiğim gibi 2K 180hz veya üstü monitör tavsiyelerinizi yazabilir misiniz ?
Maks 12k ya kadar çıkabilirimBütçe ne
Hocam kendi standı o şekilde onun üst kısmı kızak alt tarafı vida ama içinde üst tarafta da vida yuvası olması lazım hatta monitörün kutusunun içinden ekstra vida da çıkması lazım.kanzi ben kullanıyom, vesa desteği olması boş bi olay, gelde bana bul o zaman bunun standını, ben 2 yıldır arıyorum bulamıyorum
Alıntıyı görüntüle
bak alt kısımları vidalı üst kısımları kızaklı, buna vesa desteği verenin ben...
Samsung Odyssey g65b veya asus tuf vg27aqml1a başka düşünmene gerek yokMaks 12k ya kadar çıkabilirim
Samsung curved sanırım curved model istemiyorum ama asus güzel duruyorSamsung Odyssey g65b veya asus tuf vg27aqml1a başka düşünmene gerek yok
O zaman asusu alabilirsin benzerlerSamsung curved sanırım curved model istemiyorum ama asus güzel duruyor