2k 200 hz üstü monitör önerisi

Reaksiyon skoru
28
15k bütçe ile 2k 200 hz üstü 27 inch monitör önerin asus marka olursa iyi olur monitör kolu takacagım

Sinerjide 260 hz 2 k philips evnia var gayrt güzel monitör değerleri fln da iyidi youtube videosunda gtg gerçekten 1 yani

15k bütçe ile 2k 200 hz üstü 27 inch monitör önerin asus marka olursa iyi olur monitör kolu takacagım
Asus vg27aqml1a aldım ikinci elde 8 bin tl ye ghosting 0 neredeyse renkler vs iyi sadece monitör 2k değilmiş gibi görüntüde hafif bir pikselleşme hissediyorum sıfırı 14 bin tl ye yakın kasım ayında 10-11 bine alınabilir gibi

Asus vg27aqml1a kullanıyorum canavar gibi alınır

Asus vg27aqml1a aldım ikinci elde 8 bin tl ye ghosting 0 neredeyse renkler vs iyi sadece monitör 2k değilmiş gibi görüntüde hafif bir pikselleşme hissediyorum sıfırı 14 bin tl ye yakın kasım ayında 10-11 bine alınabilir gibi
DP kablo ile değil de HDMI ile bağlıyorsan ufak farklar oluyor hocam

DP kablo ile değil de HDMI ile bağlıyorsan ufak farklar oluyor hocam
Kutudan çıkan dp kablosunu kullandım arkadaşımın pc sinde denediğimizde 1080p gibiydi arc 770 ekran kartı vardı galiba ana ekran da ve videolarda ekran kartının bi önemi var mı?

Kutudan çıkan dp kablosunu kullandım arkadaşımın pc sinde denediğimizde 1080p gibiydi arc 770 ekran kartı vardı galiba ana ekran da ve videolarda ekran kartının bi önemi var mı?
Ekran kartının çok önemli olacağını düşünmüyorum
Eski nesillerde bile 4K ya kadar görüntü veriyor zaten
Sizdeki başka bir şey olabilir şuan bilemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,518
Üyeler
185,756
Son üye
Hayrett