2K 240Hz hangi monitör alınmalı

Mr.Ibadu

80+
Reaksiyon skoru
9
Aklımda 3 monitör var f/p olarak hangisini tercih etmeliyim ya da daha iyi bir seçenek mevcut mu? Oyun ve kurgu programlarını kullanmak için istiyorum.

https://www.sinerji.gen.tr/rampage-...-monitor-p-52208?utm_campaign=akakce&v=1.37.6

ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inç 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör

TUF Gaming VG27AQML1A Oyuncu Monitörü – 27-inç, QHD(2560×1440), 260Hz’e hız aşırtma (gerçek 240Hz), ELMB Sync, Freesync Premium™
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr

Dell Alienware AW2723DF 27 inç 280Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör

Akıcı ve tutarlı performans için 280Hz’a kadar aşırı hız aşırtmalı / 240Hz doğal değişken tazeleme hızlarıyla oyunun içine dalın. Hızlı IPS panel, Extreme modunda yıldırım hızında 1ms GtG (Gray to…
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr

Bence bu fiyat bandına çıkıyorsan oled alman daha manyıklı olur

bu videoyu izledim, gayet detaylı anlatıyor. Alienware serisi çok iyi bence, daha farklı ve yakışıklı diğer markalardan ben olsam bunu alırdım.

Ostam herkesin üniversite öğrencisi oplduğğunu sanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

17 ye vardı samsungta
Her halükarda adamın bütçeyi aşıyor. Mantıklı öneriler verin.

Bence bunu alsın.

Ostam herkesin üniversite öğrencisi oplduğğunu sanıyor.
Kardeşim öncelikle üslubunu bilerek konuş.

Kendisinin üniversitesi öğrencisi olmasına gerek yok herhangi bir tanıdığı olsa yeter. Zaten 15k olan bir monitör atmış arkadaş. 3 daha koysa attıklarıyla arasında uçurum fark olan bir monitör alacak. Ki zaten bunu al falan da yazmadım. Sadece öneride bulundum.

Kardeşim öncelikle üslubunu bilerek konuş.

Kendisinin üniversitesi öğrencisi olmasına gerek yok herhangi bir tanıdığı olsa yeter. Zaten 15k olan bir monitör atmış arkadaş. 3 daha koysa attıklarıyla arasında uçurum fark olan bir monitör alacak. Ki zaten bunu al falan da yazmadım. Sadece öneride bulundum.
Bütcemi aşamıyorum

Samsung Odyssey G65B​

bu monitöre ne diyorsunuz ?

Bütcemi aşamıyorum

Samsung Odyssey G65B​

bu monitöre ne diyorsunuz ?
VA panel olmasına rağmen çok önerilen bir monitördür.
Bence Asus tuf ve Dell marka monitör ile bu monitör arasında bir seçim yapın. İhtiyacınıza hangisi daha uygunsa onu alın.

merhabalar asus VG27AQM1A modelini değerlendirebilirsin 2k 260 hz 1ms bütçene uygun tercih edebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri