sabitkezer
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- sabit
- Bütçe
- 15000
Arkadaşlar merhaba,
Sistemim (4070s,7800x3d) 2k 240Hz veya daha üstüde olabilir monitör bakıyorum daha önce hiç 2k monitör kullanmadım. Genelde ağırlık fps oyunlar fakat zaman zamanda hikayeli oyunlar oynayacağım. Genel olarak baktığım üç monitör buldum bütçem max:15.000 sizin de önerileriniz varsa şimdiden teşekkür ederim.
Sistemim (4070s,7800x3d) 2k 240Hz veya daha üstüde olabilir monitör bakıyorum daha önce hiç 2k monitör kullanmadım. Genelde ağırlık fps oyunlar fakat zaman zamanda hikayeli oyunlar oynayacağım. Genel olarak baktığım üç monitör buldum bütçem max:15.000 sizin de önerileriniz varsa şimdiden teşekkür ederim.
MSI G274QPX Monitör
MSI G274QPX Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Dell Alienware AW2723DF Monitör
Dell Alienware AW2723DF Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Asus TUF Gaming VG27AQML1A Monitör
Asus TUF Gaming VG27AQML1A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com