ibrahim6048
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
PCHOCASI GOAT V4 sistem aldım.maksimum 9K bütçeyle memnum kalacağım F/P 2K 27 inç monitör önerileri yaparsanız çok memnun olurum.Bu konuda yeteri kadar bilgim yok.
PCHOCASI GOAT V4 sistem aldım.maksimum 9K bütçeyle memnum kalacağım F/P 2K 27 inç monitör önerileri yaparsanız çok memnun olurum.Bu konuda yeteri kadar bilgim yok.
Ebrar bilgisayar güvenilir mi![]()
MSI G274QPF 27 2560x1440 170Hz 1ms HDMI DP Type-C HDR 400 IPS Monitör | Ebrar Bilgisayar
MSI G274QPF 27 2560x1440 170Hz 1ms HDMI DP Type-C HDR 400 IPS Monitör en uygun fiyatla Ebrar Bilgisayar'dan satın alın. MSI G274QPF teknik özellikleri ve kullanıcı yorumları için hemen tıklayın.www.ebrarbilgisayar.com
evetEbrar bilgisayar güvenilir mi
KOORUİ 2K 27 İNÇ 144 HERTZ MONİTÖR AL BEN KULLANIYORUM OLDUKÇA MEMNUNUM.HEM FREESYNC DESTEĞİDE VAR VE OLDUKÇA UCUZ.PCHOCASI GOAT V4 sistem aldım.maksimum 9K bütçeyle memnum kalacağım F/P 2K 27 inç monitör önerileri yaparsanız çok memnun olurum.Bu konuda yeteri kadar bilgim yok.
Evet fiyat olarak baya uygun fakat ilk defa bu markayı duydum ilerde sorun yaşatır mı acabaKOORUİ 2K 27 İNÇ 144 HERTZ MONİTÖR AL BEN KULLANIYORUM OLDUKÇA MEMNUNUM.HEM FREESYNC DESTEĞİDE VAR VE OLDUKÇA UCUZ.
Koorui 27" 27E6QC 144Hz 1ms VA QHD Curved Gaming Monitör
Koorui 27" 27E6QC, 144Hz yenileme hızı, 1ms tepki süresi ve kavisli VA QHD paneliyle oyunculara akıcı, yüksek kontrastlı ve sürükleyici bir oyun deneyimi sunar. Geniş 27" ekran ve QHD çözünürlük sayesinde rekabetçi oyunlarda net ve etkileyici görüntüler elde etmenizi sağlar.www.gamegaraj.com
2 aydır kullanıyorum bir sıkıntısını göremedim.Ghosting test yaptım ordada bir sorun çıkmadıEvet fiyat olarak baya uygun fakat ilk defa bu markayı duydum ilerde sorun yaşatır mı acaba