Hangi oyunları oynuyorsunuz?Dostlar selamlar 2k 27 inç minimum 240 hz sahip bir monitör bakıyorum. Bu bütçelerde en mantıklı ne olur sizce ikinci el az kullanılmışda alabilirim farketmez
hocam yapıştırın g65b yiHangi oyunları oynuyorsunuz?
Çoğu oyunları ama fps sık değil daha çok online hikaye oyunlar vsHangi oyunları oynuyorsunuz?
samsungmuhocam yapıştırın g65b yi
Samsung eğitim indirimi ile 11 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsiniz.Çoğu oyunları ama fps sık değil daha çok online hikaye oyunlar vs
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
samsungmu
Hocam va panel ama o ips daha iyi olur diye düşünüyorum başka bir monitör olsaSamsung eğitim indirimi ile 11 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsiniz.
Tam tersi hikayeli oyunlar için VA panel daha iyi. Uzun açıklama atardım ama yoruldum.Hocam va panel ama o ips daha iyi olur diye düşünüyorum başka bir monitör olsa
Eğer va panel isterseniz Samsung odyssey G5 var eğer derseniz ben ips istiyorum bide gysnc desteklesin derseniz 240 hz lg 27gr83q-b var kendimde kullanıyorum dehşet birseyDostlar selamlar 2k 27 inç minimum 240 hz sahip bir monitör bakıyorum. Bu bütçelerde en mantıklı ne olur sizce ikinci el az kullanılmışda alabilirim farketmez