2K 27'' Monitör Önerisi 7-10k

Warpwarp

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba 27" 2K dizi-film izlenip oyun oynanabilecek 7-10k bütçe ile bir monitör almak istiyorum. Birçok yorum okudum ancak okudukça kafam çok daha fazla karıştı.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,785535012.html modelinin çok fazla tavsiye edildiğini ancak ölü piksel vs gibi kalite sorunlarının olduğunu gördüm. Bu modeli alıp sorunsuz çıkarsa kullanmak üzere şansımı denemeli miyim? Verdiğim paranın karşılığını daha fazla alabileceğim bir model olursa biraz bütçeyi esnetebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Ayrıca belirtmeyi unuttum pivot özelliği, hoparlör gibi özelikler olmasa da problem yaratmaz. İki cihazı aynı sandım ancak kodları farklıymış. Farkları nedir ve hangisini almak daha uygundur?

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Ayrıca belirtmeyi unuttum pivot özelliği, hoparlör gibi özelikler olmasa da problem yaratmaz. İki cihazı aynı sandım ancak kodları farklıymış. Farkları nedir ve hangisini almak daha uygundur?
AQL olan modelde Pivot-Asansör var diğerinde yok

Kullanılan panel farklı ama model belli değil. L olan 200hz panel kullanıyor, overclock ile 210hz oluyor. L olmayanda 180hz panel var, overclock ile 210hz oluyor. Kontrast oranı, ergonomi ve parlaklık bakımından Vg27aql5a daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AQL olan modelde Pivot-Asansör var diğerinde yok
O kadar basit değil. Üstteki mesajı okuyun.

Başkan bu 2 modelin panelleri farklı mı?

Başkan bu 2 modelin panelleri farklı mı?
Evet. Birisi 200hz diğeri 240hz panel kullanıyor. AQML1A nın panel bilgisi var ama diğerinin yok. Yenileme hızından anlaşılıyor panelin farklı olduğu.

Panel bilgilerini nasıl öğreneceğiz?
Displayspec veya bilibili ye falan bakmanız lazım.

Displayspec veya bilibili ye falan bakmanız lazım.
Bu modelde panel üreticisi gözüküyor ama baktığım başka modellerde gözükmüyor neye göre belli oluyor o alıp incelemişler mi?

Merhaba 27" 2K dizi-film izlenip oyun oynanabilecek 7-10k bütçe ile bir monitör almak istiyorum. Birçok yorum okudum ancak okudukça kafam çok daha fazla karıştı.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,785535012.html modelinin çok fazla tavsiye edildiğini ancak ölü piksel vs gibi kalite sorunlarının olduğunu gördüm. Bu modeli alıp sorunsuz çıkarsa kullanmak üzere şansımı denemeli miyim? Verdiğim paranın karşılığını daha fazla alabileceğim bir model olursa biraz bütçeyi esnetebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,368
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri