Yardım 2K 27" Monitör önerisi

Önceki ekran kartım RTX 2060 idi, RTX 5070 alınca 2K deneyimlemek istiyorum. Şuan 1080p 144hz 27" monitörüm var bunu 2. monitör yapıp ana monitörümü de 2K 27" yapmak istiyorum. North Bayou F80 alıcam 2 tane o yüzden monitör ayağının özellikleri çokta önemli değil. Genellikle fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum simülasyon oyunları da oynarım ona göre f/p öneri yaparsanız sevinirim. Bütçe 7K.
Eger yapabiliyon 4k monitor oneririm. Yapamazsan, 2k icin sana bu monitoru onerebilirim.

dostum, RTX 5070 ile 2K’ya geçtiğinde çok iyi oyun deneyimin olacak, hayırlı olsun. 7k bütçene uygun 27 inç 2K monitör önerilerim şunlar:

LG UltraGear 27GN800-B (~6.500-7.000 TL)
144Hz (165Hz OC) ve 1ms IPS panel ile Valorant’ta akıcılık, Cyberpunk’ta canlı renkler sunar. G-Sync uyumluluğu RTX 5070 ile süper. HDR biraz zayıf, ama standı F80 ile dert etmezsin.
MSI MAG 274QRF QD E2 (~6.800 TL)
165Hz Rapid IPS ve %97 DCI-P3 ile hikayeli oyunlarda renkler şahane. USB-C ile gelir.

Eger yapabiliyon 4k monitor oneririm. Yapamazsan, 2k icin sana bu monitoru onerebilirim.

benim bütçenin 2 katı üstünde monitör niye öneriyorsunuzki 14k monitörü nasıl alayım ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum, RTX 5070 ile 2K’ya geçtiğinde çok iyi oyun deneyimin olacak, hayırlı olsun. 7k bütçene uygun 27 inç 2K monitör önerilerim şunlar:

LG UltraGear 27GN800-B (~6.500-7.000 TL)
144Hz (165Hz OC) ve 1ms IPS panel ile Valorant’ta akıcılık, Cyberpunk’ta canlı renkler sunar. G-Sync uyumluluğu RTX 5070 ile süper. HDR biraz zayıf, ama standı F80 ile dert etmezsin.
MSI MAG 274QRF QD E2 (~6.800 TL)
165Hz Rapid IPS ve %97 DCI-P3 ile hikayeli oyunlarda renkler şahane. USB-C ile gelir.
teşekkürler gpt bey

kağıt üstünde öne çıkan özellikleri aynı ama diğer değerlerede bakılması lazım ktc markası viewsonic markasına göre daha yeni ve bir kaç incelemesini izlemenizi tavsiye ederim her iki markadada yakın zamanda donanım arşivi bi ktc ürünü test etmişti ve bazı değerler doğru çıkmadı bazıları çok uzak değerlerde çıktı ondan dolayı viewsonice tercih etmesi daha doğru olur
65 hz değil mi o monitör

benim bütçenin 2 katı üstünde monitör niye öneriyorsunuzki 14k monitörü nasıl alayım ben

teşekkürler gpt bey
gpt bey değil kendi önerilerim, ama beğenmediysen 14k lık monitör öneren arkadaşların önerilerine bakabilirsin. ayrıca bütçen çok kısıtlı ve bu rakama piyasada ürün yok.

gpt bey değil kendi önerilerim, ama beğenmediysen 14k lık monitör öneren arkadaşların önerilerine bakabilirsin. ayrıca bütçen çok kısıtlı ve bu rakama piyasada ürün yok.
1751876079628.webp

önerdiğin monitör satılmıyor bile dostum gpt ye sormuşsun işte niye kabul etmiyorsun

1751876142874.webp

Alıntıyı görüntüle
önerdiğin monitör satılmıyor bile dostum gpt ye sormuşsun işte niye kabul etmiyorsun

Alıntıyı görüntüle
bütçene uygun monitör yok, madem paran yok o zaman takip edeceksin ürün geldiğinde alacaksın. cevap vermekte kabahat oldu.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
al aynısının laciverti bu satılıyor

bütçene uygun monitör yok, madem paran yok o zaman takip edeceksin ürün geldiğinde alacaksın. cevap vermekte kabahat oldu.
gpt ye sorup copy past yaptığını kabul etmemen beni güldürüyor zaten 9 mesajın var ciddiye alasım gelmedi :D

va panel bu

Önceki ekran kartım RTX 2060 idi, RTX 5070 alınca 2K deneyimlemek istiyorum. Şuan 1080p 144hz 27" monitörüm var bunu 2. monitör yapıp ana monitörümü de 2K 27" yapmak istiyorum. North Bayou F80 alıcam 2 tane o yüzden monitör ayağının özellikleri çokta önemli değil. Genellikle fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum simülasyon oyunları da oynarım ona göre f/p öneri yaparsanız sevinirim. Bütçe 7K.
Bu butcede ele gelir kaliteli birsey, cesitli olarak bulamazsin. Sahsen kullanmadigim seyi sana al diyemem. Kullandigim seyi onermistim sana. Sana tavsiyem sari sitede ikici el, guzel, kaliteli olup, uygun fiyata bir monitor bulma imkanin yuksek bence

aynisinin laciverti mi?Monitor onermek o kadar kolay mi oldu ya?
Onerdigin modeller birkac sene oncesinin popouler urunleri, su an piyasada bulmak zor.

Bu butceye ktcnin monitorunu almak en mantiklisi, paneli asus rog xg27acs ile yarisiyor.
Simdi bulamadim ama forum arama kismina bi iki modelden birinin adini yazarsan karsilastirma rehberi cikiyor ordan bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,006
Üyeler
183,201
Son üye
wolfkan
Geri