2K 27” MONİTÖR ÖNERİSİ ?

Slayterxd

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
8999
Geçtiğimiz günlerde düzenli olarak kullandığım, Samsung odyssey G5 2K 165hz monitörü kırdım. Bu seneple yeni monitör arayışındayım. İsteklerim; 2K (2560x1440) ,165 Hz olması ve en önemlisi 27” olması bu isteklere uygun önerebileceğiniz bir monitör varmı acaba aklımda ASUS’un monitörü var.

Aynı monitöru bende kullanıyorum suan bunu 2. ekran yapıp 1. yi G65b almayı dusunuyorum butcen 11 bine cıkarsa sende dusun. Ayrıca sana olurmu bilmiyorum ama g5 2k 165hz in yanına ips panel 27 inc monitör aldım FHD renklerini begenmedim va paneldeki siyah derinligi yok. Ondan diger monitörumude g65b dusunuyorum. Acıkcası ips aldıgıma pismanım.

g65b kullanıcısı olarak öneririm. memnunum.

Aynı monitöru bende kullanıyorum suan bunu 2. ekran yapıp 1. yi G65b almayı dusunuyorum butcen 11 bine cıkarsa sende dusun. Ayrıca sana olurmu bilmiyorum ama g5 2k 165hz in yanına ips panel 27 inc monitör aldım FHD renklerini begenmedim va paneldeki siyah derinligi yok. Ondan diger monitörumude g65b dusunuyorum. Acıkcası ips aldıgıma pismanım.
Emin ol G5 harici yüm monitörlere okeyim. Eğer sende kullanıyor isen farketmişsindir acayip bir ghost problemi var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

g65b kullanıcısı olarak öneririm. memnunum.
Herhangi bir sorununu gördünüzmü ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu monitör hakkında çok olumsuz yorum okudum sizce alınır mı ? İçim pek el vermiyor çünkü

Herhangi bir sorununu gördünüzmü ?
bir sorun yaşamadım. fazlasıyla memnunum. kendi arayüzü falan var netflix disney plus prime video gibi bir sürü şey var kendi içinde. bilgisayara bağlamasanız bile tv niyetine kullanılacak cinsten güzel bir cihaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,729
Üyeler
184,209
Son üye
araff
Geri