2k 4k monitör önerisi

Miraç ali

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
34
Bütçe
17000
2k 4k monitör önerisi verirseniz güzel olur fark etmez ama hz 144hz den yüksek olması lazım 1ms gtg şart mprt önermeyin 5 10ms gtg monitörü ben ne yapayım şimdiden önerileriniz için teşekkürler bütçe 17k 20k yada çıkarım sıkıntı yok parasını hak ediyorsa 25k yada çıkarım

URL unfurl="true"]https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-odyssey-oled-g6-ls27dg612suxuf-27-0-03-ms-2k-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,877845197.html[/URL]
Hocam her şey güzel ama g-sync destegi yok bir sıkıntısı o birde parlaklıgı çok düşük geldi

G-SYNC desteği var. Samsung'un sitesinden öğrenci indirimiyle 18k'ya alabilirsin.
Oha çok iyi gerçekten dogruysa bunu alıcam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G-SYNC desteği var. Samsung'un sitesinden öğrenci indirimiyle 18k'ya alabilirsin.
G-sync destegi. Bile olmasa 18k ya oled monitör mü Kalmış

Hocam bulamadım fotograf atar mısınız

Oha çok iyi gerçekten dogruysa bunu alıcam teşekkürler

G-sync destegi. Bile olmasa 18k ya oled monitör mü Kalmış

Hocam bulamadım fotograf atar mısınız

Alanlar var.
Bunun 360hz versiyonu test edildi ve G-SYNC uyumlu. Aradaki tek fark ARGB ve 360hz olması. Kaldı ki Freesync destekli monitörlerde G-sync açabilirsin. Normalde ikisinde de G-sync modülü bulunmuyor. Freesync ile g-sync açıyorsun. Çoğu monitör böyle zaten. G-sync modüllü monitör sayısı oldukça az ve pahalı.
Desktop Screenshot 2025.05.24 - 17.35.26.56.webp

Desktop Screenshot 2025.05.24 - 17.32.14.70.webp

Hocam teşekkürler ama burn in sorunu ile karşılaşa bilirim ben günde 6 8 saat arası oyun oynayan biriyim maalesef bana ıps veya va önerseniz çok mutlu olurum
2 yıl yanma garantisi var. Bu paraya İPS almak hata.

İps sana bunları veremez. Şimşek gibi hızlı monitörler.
IMG_3108.webp

IMG_3085.webp

Alttaki de g6 oled:
IMG_3116.webp

2 yıl yanma garantisi var. Bu paraya İPS almak hata.

İps sana bunları veremez. Şimşek gibi hızlı monitörler.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Tamam hocam günde 7 8 saat oynasam bir sorun çıkmaz Degilmi?

2k 4k monitör önerisi verirseniz güzel olur fark etmez ama hz 144hz den yüksek olması lazım 1ms gtg şart mprt önermeyin 5 10ms gtg monitörü ben ne yapayım şimdiden önerileriniz için teşekkürler bütçe 17k 20k yada çıkarım sıkıntı yok parasını hak ediyorsa 25k yada çıkarım
selam dostum ASUS ROG STRIX XG27UCG modeli fiyat aralığına göre fazla fazla yeterli olur

Geri