- Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef bulamadım önerilere açığımÜrün buldunuz mu, uzun zamandır bende araştırıyorum.
Maalesef bulamadım önerilere açığımÜrün buldunuz mu, uzun zamandır bende araştırıyorum.
Mi watch var ama eskidi, özellik yok arama özelliği falan yok, bilmiyorum.Maalesef bulamadım önerilere açığım
Bende çok kararsızımMi watch var ama eskidi, özellik yok arama özelliği falan yok, bilmiyorum.
Fit 2 aldım iade ettim.Bende çok kararsızım
mi band serisi yada huawei band 7 yada 8 bu fiyat bandında bulursunuz. az miktarı artırırsan watch fit 2 öneririm kendim kullanıyorum çok memnunumMaalesef bulamadım önerilere açığımm
mi band serisi yada huawei band 7 yada 8 bu fiyat bandında bulursunuz. az miktarı artırırsan watch fit 2 öneririm kendim kullanıyorum çok memnunum
Hocam yazdığım gibi ben Fit 2 iade ettim.Fit 2 aldım iade ettim.
Neden iade ettin kankaHocam yazdığım gibi ben Fit 2 iade ettim.
Xiaomi redmi watch 3 active modeline bakabilirsiniz hocam.Hocam yazdığım gibi ben Fit 2 iade ettim.
Active paketi baya boş paket diye biliyorum, alınacaksa direk watch 3 modeli alınır bence.Xiaomi redmi watch 3 active modeline bakabilirsiniz hocam.
saati aldım teşekkür ederimİnceleyebilirsin fiyat performans olarak memnunum.
Havit Watch M9038 P Amoled HD 2,06" Akıllı Saat - Sesli Telefon Görüşmesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Watch M9038 P Amoled HD 2,06" Akıllı Saat - Sesli Telefon Görüşmesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com