2k değil mi?![]()
ViewSonic VX3258-PC-MHD 31.5" 1ms Full HD Freesync Curved Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX3258-PC-MHD 31.5" 1ms Full HD Freesync Curved Monitör fiyatlarını Akakçe ile takip et! ViewSonic VX3258-PC-MHD 31.5" 1ms Full HD Freesync Curved Monitör özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Gigabyte G27FC 27" 1 ms Full HD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G27FC 27" 1 ms Full HD Curved Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte G27FC 27" 1 ms Full HD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
İkisi de 1080P.![]()
ViewSonic VX3258-PC-MHD 31.5" 1ms Full HD Freesync Curved Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX3258-PC-MHD 31.5" 1ms Full HD Freesync Curved Monitör fiyatlarını Akakçe ile takip et! ViewSonic VX3258-PC-MHD 31.5" 1ms Full HD Freesync Curved Monitör özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Gigabyte G27FC 27" 1 ms Full HD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G27FC 27" 1 ms Full HD Curved Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte G27FC 27" 1 ms Full HD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Evet 2ksenin önerdiğin 2k değil mi
teşekkür ederimEvet 2k
senin önerdiğin monitörün yorumları beni biraz korkuttu açıkcası kullanan biri var mı forumdaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkisi de 1080P.
Bilmiyorum dostum.teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
senin önerdiğin monitörün yorumları beni biraz korkuttu açıkcası kullanan biri var mı forumda
haa tamam 2600 TL ye çıkabilir
fiyatı 300 tl daha arttırıp kavisli bulabilir miyiz?Uygun fiyatlı buldum![]()
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
![]()
Başka alternatif olarakfiyatı 300 TL daha arttırıp kavisli bulabilir miyiz?