Hemde nasıl var kral sana şöyle söyleyeyim GTA 5 de ayarları fulleyip 4K ya çekince Michaelin suratındaki sivilceler bile görünüyor bizim TV 4K arada kasayı götürüyordum salona mükemmel oluyor.Özellikle hikayeli oyunlarda ikisi arasında çok fark var mı arkadaşlar ?
Tam da hepsini deneyimlemiş birileri yorum yapsın diye umut ediyordum. Hocam ben 1080p ve 2k kullandım ve aslında kalite farkını hissetmiştim. 4k'ya geçince sizce çağ atlamış falan mı olacam yani o derece mi ?Hepsinde oynadım. 1080p ve 1440p arasında pek fark yok ama 4K'da gözle görülür bir fark var.
Oled alacaktım da 2k mı yoksa 4k mı diye düşünüyordum sanırım 4k kesinleşti gibi. Şuan 1080p ips kullanıyorum. 4K olede geçince bakalım ne derece level atlayacam.Hemde nasıl var kral sana şöyle söyleyeyim GTA 5 de ayarları fulleyip 4K ya çekince Michaelin suratındaki sivilceler bile görünüyor bizim TV 4K arada kasayı götürüyordum salona mükemmel oluyor.
Evet çağ atlarsın. Nvidia DSR açarak 4K oynasan bile fark çok net belli oluyor.Tam da hepsini deneyimlemiş birileri yorum yapsın diye umut ediyordum. Hocam ben 1080p ve 2k kullandım ve aslında kalite farkını hissetmiştim. 4k'ya geçince sizce çağ atlamış falan mı olacam yani o derece mi ?
Felaket lvl atlayacaksın kral burda ne kadar anlatsak boş inanılmaz bir şey 4kTam da hepsini deneyimlemiş birileri yorum yapsın diye umut ediyordum. Hocam ben 1080p ve 2k kullandım ve aslında kalite farkını hissetmiştim. 4k'ya geçince sizce çağ atlamış falan mı olacam yani o derece mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oled alacaktım da 2k mı yoksa 4k mı diye düşünüyordum sanırım 4k kesinleşti gibi. Şuan 1080p ips kullanıyorum. 4K olede geçince bakalım ne derece level atlayacam.
aga şöyle bi sıralama olur diye düşünüyorum. 1080p ips < 2k ips < 4k ips < 2k oled < 4k oled. Sen 1080p ipsten 4k olede geçersen level falan değil, çağ hiç değil, galaksi falan atlarsın benceTam da hepsini deneyimlemiş birileri yorum yapsın diye umut ediyordum. Hocam ben 1080p ve 2k kullandım ve aslında kalite farkını hissetmiştim. 4k'ya geçince sizce çağ atlamış falan mı olacam yani o derece mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oled alacaktım da 2k mı yoksa 4k mı diye düşünüyordum sanırım 4k kesinleşti gibi. Şuan 1080p ips kullanıyorum. 4K olede geçince bakalım ne derece level atlayacam.
Hocam tam olarak anlaşılmasa da harika duruyor ekranınız. Özellikle büyük olması bile benim için süper bir şey. Teşekkür ederim fotoğraf için. 4k oled monitör sipariş geçeceğim bakalım büyük bir heyecanla bekliyorum.Felaket lvl atlayacaksın kral burda ne kadar anlatsak boş inanılmaz bir şey 4k
Benim setupdan bir kesitAlıntıyı görüntüle
sıfır ışık sızması, gerçek siyah falan gördüğünde zaten heyecanın daha da artar oyun oyniyim diyeHocam tam olarak anlaşılmasa da harika duruyor ekranınız. Özellikle büyük olması bile benim için süper bir şey. Teşekkür ederim fotoğraf için. 4k oled monitör sipariş geçeceğim bakalım büyük bir heyecanla bekliyorum.
Reis forum 3MB nin üstüne fotoğraf yüklemiyor o yüzden görüntü çamur gibi bende baya net.Hocam tam olarak anlaşılmasa da harika duruyor ekranınız. Özellikle büyük olması bile benim için süper bir şey. Teşekkür ederim fotoğraf için. 4k oled monitör sipariş geçeceğim bakalım büyük bir heyecanla bekliyorum.
Sadece 4k değil hocam aynı zamanda Oled olacak. Beni iyice iştahlandırdınız valla.4k çok ayrı bir şey. Benim xbox series s te bile gta 5 i 4k oynarken çok deli zevk alıyorum. Herkesin deneyimlemesi gereken bir şey.
Mağazada görmüştüm ağzımın suyu aktı hocam. Geldiği zaman konu açıp setup paylaşımı yaparımsıfır ışık sızması, gerçek siyah falan gördüğünde zaten heyecanın daha da artar oyun oyniyim diye
Canım çekti inşallah bu hafta içi alacağımFelaket lvl atlayacaksın kral burda ne kadar anlatsak boş inanılmaz bir şey 4k
Benim setupdan bir kesitAlıntıyı görüntüle