Neler Yeni

Yardım 2K ile 4K arasında gözle görülür ciddi fark var mı ?

medusa1

80+
Özellikle hikayeli oyunlarda ikisi arasında çok fark var mı arkadaşlar ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Özellikle hikayeli oyunlarda ikisi arasında çok fark var mı arkadaşlar ?
Hemde nasıl var kral sana şöyle söyleyeyim GTA 5 de ayarları fulleyip 4K ya çekince Michaelin suratındaki sivilceler bile görünüyor bizim TV 4K arada kasayı götürüyordum salona mükemmel oluyor.

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsinde oynadım. 1080p ve 1440p arasında pek fark yok ama 4K'da gözle görülür bir fark var.
Tam da hepsini deneyimlemiş birileri yorum yapsın diye umut ediyordum. Hocam ben 1080p ve 2k kullandım ve aslında kalite farkını hissetmiştim. 4k'ya geçince sizce çağ atlamış falan mı olacam yani o derece mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hemde nasıl var kral sana şöyle söyleyeyim GTA 5 de ayarları fulleyip 4K ya çekince Michaelin suratındaki sivilceler bile görünüyor bizim TV 4K arada kasayı götürüyordum salona mükemmel oluyor.
Oled alacaktım da 2k mı yoksa 4k mı diye düşünüyordum sanırım 4k kesinleşti gibi. Şuan 1080p ips kullanıyorum. 4K olede geçince bakalım ne derece level atlayacam.

-Annatar-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,302
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Tam da hepsini deneyimlemiş birileri yorum yapsın diye umut ediyordum. Hocam ben 1080p ve 2k kullandım ve aslında kalite farkını hissetmiştim. 4k'ya geçince sizce çağ atlamış falan mı olacam yani o derece mi ?
Evet çağ atlarsın. Nvidia DSR açarak 4K oynasan bile fark çok net belli oluyor.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.

Oled alacaktım da 2k mı yoksa 4k mı diye düşünüyordum sanırım 4k kesinleşti gibi. Şuan 1080p ips kullanıyorum. 4K olede geçince bakalım ne derece level atlayacam.
Felaket lvl atlayacaksın kral burda ne kadar anlatsak boş inanılmaz bir şey 4k

Benim setupdan bir kesit
1000004186.jpg

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hakkı Demir

aga şöyle bi sıralama olur diye düşünüyorum. 1080p ips < 2k ips < 4k ips < 2k oled < 4k oled. Sen 1080p ipsten 4k olede geçersen level falan değil, çağ hiç değil, galaksi falan atlarsın bence

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Felaket lvl atlayacaksın kral burda ne kadar anlatsak boş inanılmaz bir şey 4k

Benim setupdan bir kesitAlıntıyı görüntüle
Hocam tam olarak anlaşılmasa da harika duruyor ekranınız. Özellikle büyük olması bile benim için süper bir şey. Teşekkür ederim fotoğraf için. 4k oled monitör sipariş geçeceğim bakalım büyük bir heyecanla bekliyorum.

NT Crane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Kaan
4k çok ayrı bir şey. Benim xbox series s te bile gta 5 i 4k oynarken çok deli zevk alıyorum. Herkesin deneyimlemesi gereken bir şey.

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hakkı Demir
Hocam tam olarak anlaşılmasa da harika duruyor ekranınız. Özellikle büyük olması bile benim için süper bir şey. Teşekkür ederim fotoğraf için. 4k oled monitör sipariş geçeceğim bakalım büyük bir heyecanla bekliyorum.
sıfır ışık sızması, gerçek siyah falan gördüğünde zaten heyecanın daha da artar oyun oyniyim diye :D

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Reis forum 3MB nin üstüne fotoğraf yüklemiyor o yüzden görüntü çamur gibi bende baya net.
Ben çok beğeniyorum kral TV ye çok yakışıyor benim TV 123 Ekran Philips 4K.
Bambaşka bir deneyim kral

medusa1

80+
4k çok ayrı bir şey. Benim xbox series s te bile gta 5 i 4k oynarken çok deli zevk alıyorum. Herkesin deneyimlemesi gereken bir şey.
Sadece 4k değil hocam aynı zamanda Oled olacak. Beni iyice iştahlandırdınız valla.

sıfır ışık sızması, gerçek siyah falan gördüğünde zaten heyecanın daha da artar oyun oyniyim diye :D
Mağazada görmüştüm ağzımın suyu aktı hocam. Geldiği zaman konu açıp setup paylaşımı yaparım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,777
Üyeler
160,884
Son üye
nashor204
Top Bottom