1080p ile 2K arasında çok fark var mı?

Hayatım boyunca tüm oyunları 1080p çözünürlükte oynadım. Son zamanlarda bir sistem toplamayı düşünüyorum ve 2K çözünürlüğe kafayı takmış durumdayım. Ama bir arkadaşım "1080p ile 2K arasında pek fark yok" dedi. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? 2K monitörde 1080p oyun oynasam yine aynı 1080p kalitesinde mi olur? Alabileceğim en güçlü ekran kartı RTX 3080 Ti yüksek ihtimalle 2 sene 3 sene 2K'da Ultra ayarlarda 60 FPS aşağısına düşmez ama kafam karıştı. İleride ekran kartı değiştirmeme değecek seviyede bir fark var mı 2K ile 1080p arasında?
çok yeni 1080p den 2k OLED samsungun monitörüne geçtim hocam gençleştim resmen diyorum o kadar

mfg dedikleri gibi işe yarıyor mu peki? gerçekten de fpsi katlıyor mu? gecikme değeri nasıl oluyor? çünkü gerçekten işini iyi yapıyorsa 3080Tİ yerine 5060Tİ yönelicem.

MFG4x güzel calısıyor, tek sorun gecikme onuda çözücekler reflex 2 ile, şöyle diyim mfg 4x görüntü buglarını çok zor fark edersin yani oyuna kapılırsan anlasılması zor, görüntü bozulmaları 30 fps altında alıyorsan belli olmaya başlıyor, yani düzgün çalışması için en az 30-40 FPS alman lazım ozaman görüntü yağ gibi akıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,055
Üyeler
183,210
Son üye
FakeKermitLOL
Geri