peki vram yetmeme olayı olur mu 12gb sonuçta 5070 vrami
Yani 12 gb artık standart oldu. 16 gb olsa daha iyi olur. Beklerim derseniz 5000 serisinin Super versiyonları gelecek. Onlarda vram artışı olur.
peki vram yetmeme olayı olur mu 12gb sonuçta 5070 vrami
Yani şuan ki sistemimi satıp yeni sistem kuracağım kaç aya çıkacak tahmini bir de 5070 ti 16gb değil mi yani aslında 5060 ti 16gb alıp 1080p ultra oyunculukta da takılabilirim ama 2k deneyimlemek istiyorum 70k para da az değil şimdi değer mi 2k için sizce merak ettimYani 12 gb artık standart oldu. 16 gb olsa daha iyi olur. Beklerim derseniz 5000 serisinin Super versiyonları gelecek. Onlarda vram artışı olur.
1-2k koyup 9070xt alabilirsin vram korkun varsa.peki vram yetmeme olayı olur mu 12gb sonuçta 5070 vrami
Düşündüm ama pin erimesi gibi şeyler duydum nedense amd kartlara bi türlü ısınamıyorum işlemci de her zaman amd ciyim ama ekran kartında nvidia alasım geliyor1-2k koyup 9070xt alabilirsin vram korkun varsa.
tam tersi pin erimesi nvidia kartlarda oldu , amd kartlarda öyle bir şey olmadı pchocası videosunu diyorsan kullanıcı hatası olduğu doğrulandı zaten.Düşündüm ama pin erimesi gibi şeyler duydum nedense amd kartlara bi türlü ısınamıyorum işlemci de her zaman amd ciyim ama ekran kartında nvidia alasım geliyor
O zaman düşünebilirim hocam normalde 2k düşünmüyordum ama 2k ya geçmek iyi olur mu diye düşünüyorum yoksa 9060xt veya 5060ti alıp 1080p ultra gaming de mi kalsam diyorumtam tersi pin erimesi nvidia kartlarda oldu , amd kartlarda öyle bir şey olmadı pchocası videosunu diyorsan kullanıcı hatası olduğu doğrulandı zaten.
2k geçmeyeceksen israf olur , 5060 ti veya 9060xt alıp takıl 1080p için eğer 2k geçerim diyorsan 5070 yeterli olur ama işte 5070 fiyatına çok yakın 9070xt ler varken tercih edilmesi için fiyatının biraz daha düşmesi gerek istisna durumlar örnek indirim olursa alınır tabii.O zaman düşünebilirim hocam normalde 2k düşünmüyordum ama 2k ya geçmek iyi olur mu diye düşünüyorum yoksa 9060xt veya 5060ti alıp 1080p ultra gaming de mi kalsam diyorum
Şuan ki sistemimden memnundum 5 ay öncesine kadar ama öyle bir sorun çıkardı ki acayip soğudum 5 ay boyunca uğraştım oyunda kapanıyordu sistem aniden donup işlemci değişince çözüldü ama cidden acayip soğudum kasayı istanbuldaki tüm servislere götürdüm çözemediler biraz keyfi ama yeni sistem dizmek istiyorum2k geçmeyeceksen israf olur , 5060 ti veya 9060xt alıp takıl 1080p için eğer 2k geçerim diyorsan 5070 yeterli olur ama işte 5070 fiyatına çok yakın 9070xt ler varken tercih edilmesi için fiyatının biraz daha düşmesi gerek istisna durumlar örnek indirim olursa alınır tabii.
sistem imzandaki gibi mi ?Şuan ki sistemimden memnundum 5 ay öncesine kadar ama öyle bir sorun çıkardı ki acayip soğudum 5 ay boyunca uğraştım oyunda kapanıyordu sistem aniden donup işlemci değişince çözüldü ama cidden acayip soğudum kasayı istanbuldaki tüm servislere götürdüm çözemediler biraz keyfi ama yeni sistem dizmek istiyorum
sıfır sisteme ihtiyacın yok tek ihtiyacın olan ekran karı istersen de işlemci , ana kartın üst seviye bir b650 fazla yeter , 9070xt yanına 2k monitör çekersin fazla masrafa girmezsin.Evet hocam
Yani şuan ki sistemimi satıp yeni sistem kuracağım kaç aya çıkacak tahmini bir de 5070 ti 16gb değil mi yani aslında 5060 ti 16gb alıp 1080p ultra oyunculukta da takılabilirim ama 2k deneyimlemek istiyorum 70k para da az değil şimdi değer mi 2k için sizce merak ettim
Evet hocam onu düşündüm fakat parça parça satmak zor şuan kasaya 30k alıcı buldum mesela bir de ne zamandır aklımda akvaryum kasaya geçmek var parça parça değişmek yerine sıfırdan yapmak istiyorum biraz takıntı galiba mantıklı bişey değil ama lian li nin akvaryum kasasından toplamayı düşünüyorum biraz estetik kaygım var diyeyim size yani aslında sizin dediğiniz doğrusıfır sisteme ihtiyacın yok tek ihtiyacın olan ekran karı istersen de işlemci , ana kartın üst seviye bir b650 fazla yeter , 9070xt yanına 2k monitör çekersin fazla masrafa girmezsin.
Yani 5060ti toplayıp 240hz 1080p monitörle 50k ya işi çözerim ama 5070 çıkarsam 70k ya fırlayacak 2k sistem olunca en düzgün 2k monitör 12k en az monitör fiyatı da artacak ama bilemiyorumOlay tamamen bütçe meselesi. Sizi çok zorlayacaksa, bütçeyi aşmamak için en dandik parçaları alacaksanız hiç bu topa girmeyin. Ben 4070 Super'i 1080p'de kullanıyorum. Aslında bu kart 2k kartı ama monitöre para çıkışmadığı ve sistemi daha uzun süre kullanmak için 1080p tercih ettim. 2k'da ekran kartının nefesi daha çabuk kesilir diye tahmin ediyorum. Belki mantığım yanlıştır ama alırken öyle hesap-kitap yaptım.