Seçtiğim Parçalar Nasıl ?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki

o zaman bu sefer aorus temalı toplayayım hep msı msı sıkıldım ekran kartı aorus modelleri nasıl
ekran kartında aorus 5080 ve 9070xt sonrasında mevcut gigabyte temalı topluyabilirsin

İzleyecem hocam bu anakartı beğeniyordum zaten siz sorunsuz diyorsanız iyice ısındım ekran kartı aorus olarak model bakayım

ekran kartında aorus 5080 ve 9070xt sonrasında mevcut gigabyte temalı topluyabilirsin

Bu var

İzleyecem hocam bu anakartı beğeniyordum zaten siz sorunsuz diyorsanız iyice ısındım ekran kartı aorus olarak model bakayım

Bu var
Aynı paraya 5070 var performans odaklı gitmen daha iyi olmaz mı?

Aynı paraya 5070 var performans odaklı gitmen daha iyi olmaz mı?
Valla 5070 olursa 2k olacak monitör değişmem gerekecek adam akıllı 2k monitör 10k en az bir de şey soracağım bu b850 aorusta neden 1 tane type portu var diğer modellerde 2 tane var genelde

Böyle bir kart alıp sadece anakartı ve sıvı soğutmayı felan aorus almaya ne dersiniz?

Valla 5070 olursa 2k olacak monitör değişmem gerekecek adam akıllı 2k monitör 10k en az bir de şey soracağım bu b850 aorusta neden 1 tane type portu var diğer modellerde 2 tane var genelde
6 katmandan dolayı büyük ihtimalle 8 katmanda daha çok veri yolu oluyor 6 katmana göre daha çok şey yapılabiliyor lazım mı size o portlar

Hocam aklımda bu vardı zaten de takıntı mıdır bilmem anakart ne markaysa ekran kartı da onu alırım ya uyum açısından daha iyi olur tabi bu benim kendi takıntım

Böyle bir zorunluluk niye varki hocam 7800x3d kullanıyorsanız 5070 hatta 5090 kaldırıyor

Böyle bir kart alıp sadece anakartı ve sıvı soğutmayı felan aorus almaya ne dersiniz?

6 katmandan dolayı büyük ihtimalle 8 katmanda daha çok veri yolu oluyor 6 katmana göre daha çok şey yapılabiliyor lazım mı size o portlar
Yani biraz lazım aslında bir type c portu kablosuz kulaklık için diğeri de boşta kalsa iyi olurdu

Hocam aklımda bu vardı zaten de takıntı mıdır bilmem anakart ne markaysa ekran kartı da onu alırım ya uyum açısından daha iyi olur tabi bu benim kendi takıntım
Gigabyte c500 kasa
Gigabyte Gaming x sıvı soğutucu
Aorus anakart
Msi ekran kartı nasıl fikir 🫠

Yani biraz lazım aslında bir type c portu kablosuz kulaklık için diğeri de boşta kalsa iyi olurdu
anakartın kendi wifi yı var biliyor musunuz?

Böyle bir zorunluluk niye varki hocam 7800x3d kullanıyorsanız 5070 hatta 5090 kaldırıyor
Hocam kullanmıyorum şuan almayı düşünüyorum işlemci de seçemedim zaten ama diğer parçalarım belli bu konuyu yarın bi konuşalım olur mu bayılacam uykusuzluktan valla iyi geceler
Gigabyte c500 kasa
Aorus anakart

Gigabyte c500 kasa
Aorus anakart

biliyorum onu biliyorum type c portunu diyorum sadece ya
Bu arada Kasa modeli seçtim daha karar değişmem nzxt h6 flow aslında lian li dynamic evo düşünüyordum ama fan yok içinde fanları da çok pahalı sıvı soğutma da arctic seçtim performansı iyi olsun diye anakart işlemci ekran kartı kaldı geriye

Hocam kullanmıyorum şuan almayı düşünüyorum işlemci de seçemedim zaten ama diğer parçalarım belli bu konuyu yarın bi konuşalım olur mu bayılacam uykusuzluktan valla iyi geceler

hocam

biliyorum onu biliyorum type c portunu diyorum sadece ya
Yarın konuşalım hocam bakalım iyi geceler

Çek 9070xt on numara olur

Yani şöyle 5070 geçersem monitör değişmem gerekecek bilemedim 2k monitörler de 10k aşağısı yok 10k olanlar bile düzgün değil o yüzden kararsızım

Yani şöyle ana oyunum valorant işlemci önemli benim için ama hikayeli oyun da oynarım yani mesela bf6 çıktığında hayvan gibi oynarım ekran kartı da önemli o yüzden bir de sorunsuzluk önemli tray işlemciyle bi olay yaşadım daha hayatta almam kutulu alacağım mutlaka açıkçası 2k ile 1080p arasında hissedilecek bir görüntü farkı yoksa 2k geçmem
hocam tray işlemciyle ne problem yaşadınız incehesaptan 7800x3d aldım geçen hafta?

Geri