2K IPS 27 inc Monitor Tavsiye Butce 7K

barbaross

80+
Reaksiyon skoru
39
Arkadaslar selam

2k ips 144hz uzeri 27 inc monitor lazim soyle kasim indiriminde yakaladiginiz guzel bir parca varsa tavsiyelere acigim stand pivot hoparlor onemli degil kendi montor standim ve hoparlorum var, oyun icin kullanilacak, parlaklik da 300cd uzeri olursa cicek olur

KTC H27T22C

KTCH27T22C Monitör bazen ikdirime giriyor,takip etmekte fayda var.

Arkadaslar selam

2k ips 144hz uzeri 27 inc monitor lazim soyle kasim indiriminde yakaladiginiz guzel bir parca varsa tavsiyelere acigim stand pivot hoparlor onemli degil kendi montor standim ve hoparlorum var, oyun icin kullanilacak, parlaklik da 300cd uzeri olursa cicek olur
hocam gamepower sonic t80 al başka bakma kullandım çok memnundum

Bunu gördüm 6799tl peki ışık sızması durumu nasıldır?
şuan msi mag 401qr kullanıyorum 2k 40" 155hz çok başka bi seviye ama mapnel kalitesi diyince sonic t80 le kapışamaz. daha dougun renkleri vardı. ghosting seviyesi yok denecek kadar azdı bunda nispeten var. ışık sızması olarak da bende yoktu yani her panelde olur çok minik oled değil sonuçta o kadar. kesinlikle markaya bakma bir sürü monitör denedim kullandım aldım aide ettim en memnun kaldığım gamepower sonic t80 di. ikinci monitör almak yerine büyük tek monitöre heves ettim memnunum ama panel kalitesinden ödün verdim başka artılar için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu gördüm 6799tl peki ışık sızması durumu nasıldır?
üzecek 2 yanı var. 1 ayağı tek düze kötü bi monitör kolu almanı öneririm bende nb f80 le kullandım. 2 dahili hoparlörleri arkada ve biraz yetersiz ama hiç yoktan iyidir. en kötü kulaklık veya soudbar alırsın onu da öneririm havitinkini kullanıyorum çok iyi

şuan msi mag 401qr kullanıyorum 2k 40" 155hz çok başka bi seviye ama mapnel kalitesi diyince sonic t80 le kapışamaz. daha dougun renkleri vardı. ghosting seviyesi yok denecek kadar azdı bunda nispeten var. ışık sızması olarak da bende yoktu yani her panelde olur çok minik oled değil sonuçta o kadar. kesinlikle markaya bakma bir sürü monitör denedim kullandım aldım aide ettim en memnun kaldığım gamepower sonic t80 di. ikinci monitör almak yerine büyük tek monitöre heves ettim memnunum ama panel kalitesinden ödün verdim başka artılar için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üzecek 2 yanı var. 1 ayağı tek düze kötü bi monitör kolu almanı öneririm bende nb f80 le kullandım. 2 dahili hoparlörleri arkada ve biraz yetersiz ama hiç yoktan iyidir. en kötü kulaklık veya soudbar alırsın onu da öneririm havitinkini kullanıyorum çok
Teşekkür ederim yorumunuz için, kafama yattı gibi. Zaten monitör kolum ve hoparlörüm mevcut o yüzden fp olarak ilk sırada gözüküyor

Geri