pardon dell in bi modelini bulmustumda ynalis linki almsiim geri bulamadim simdi monitoru onerin vars atabilirisn2k ıps değil ki bu.
bu fiyatlarda yada biraz daha ustune asansorlu bi model biliyomusunÇok önerilen bir model.
Ben kendim kullandığım TUF VG27AQ1A modelini önerebilirim.
pardon dell in bi modelini bulmustumda ynalis linki almsiim geri bulamadim simdi monitoru onerin vars atabilirisn
evet buydubunu kast ediyorsunuz büyük ihtimalle.Pişman etmez alablrsnizDell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunu 11.250 ye almıştım mayısta. Fiyhatı baya düşmüşpardon dell in bi modelini bulmustumda ynalis linki almsiim geri bulamadim simdi monitoru onerin vars atabilirisn
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu fiyatlarda yada biraz daha ustune asansorlu bi model biliyomusun
ARM alabilirsiniz.bu fiyatlarda yada biraz daha ustune asansorlu bi model biliyomusun
Bunu aldım, zaman ayırdığınız için teşekkürler.bunu kast ediyorsunuz büyük ihtimalle.Pişman etmez alablrsnizDell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
aldim zaten bide dellin baya incelemesi var sevmisleremin ol diğer tüm monitörlerden daha iyi https://www.idefix.com/philips-evni...utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.37.9(12k altında)
dellin o panelini philipps üretiyor haberin olsunaldim zaten bide dellin baya incelemesi var sevmisler