Markayı çok iyi tanımıyorum ustam sizce nasıl kalite olarakVIEWSONIC VX2705-2KP-MHD 27 QHD IPS 1ms 144Hz HDMI+DP FreeSync/Gsync GAMING/Tasarım LCD ekran - inventus
VIEWSONIC VX2705-2KP-MHD 27 QHD IPS 1ms 144Hz HDMI+DP FreeSync/Gsync GAMING/Tasarım LCD ekraninventus.com.tr
VIEWSONIC VX2705-2KP-MHD 27 QHD IPS 1ms 144Hz HDMI+DP FreeSync/Gsync GAMING/Tasarım LCD ekran - inventus
VIEWSONIC VX2705-2KP-MHD 27 QHD IPS 1ms 144Hz HDMI+DP FreeSync/Gsync GAMING/Tasarım LCD ekraninventus.com.tr
Ben 2k olmayan versiyonu kullanıyorum gayet memnunum çok marka takıntısı olanlar alma dedi ama genede kendimi dinledim aldım iyikide almışım..sonuçta muadil markalarin fiyatı kop gibiMarkayı çok iyi tanımıyorum ustam sizce nasıl kalite olarak
Benzer dedim ustam keşke satılsa alırdımsen o monitörünerden bulucaksın ki hiç bir yerde satılmıyo
Kapsamlı araştırmak lazım sağol önerin için ustamBen 2k olmayan versiyonu kullanıyorum gayet memnunum çok marka takıntısı olanlar alma dedi ama genede kendimi dinledim aldım iyikide almışım..sonuçta muadil markalarin fiyatı kop gibi
Burdan bir kaç arkadaşa aldırdım güzel dönüş aldım araştırın..unutmayın muadilleri ile arada en az 2,5 k fiyat farkı varBenzer dedim ustam keşke satılsa alırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kapsamlı araştırmak lazım sağol önerin için ustam
İnanılmaz bir monitöre benziyor da 8.5k çok ya. 1-2 hafta önce bu monitöre 8k çok diyordumDell S2721DGFA 27 inç 165Hz 1ms FreeSync QHD Nano IPS LCD Gaming Monitör
Özellikler ve Tasarım Heyecanlandırıcı Hız Oyun Değiştiren Performans:Dell 27’’ oyuncu monitörü IPS teknolojisi sayesinde her açıdan inanılmaz renk ve hız performansı sunar. Anlık Tepki:Yıldırım…www.gaming.gen.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B08JGQDSSH?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details kullanıyorum çokça memnunumASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27″ 170Hz 1Ms IPS G-Sync QHD Monitör
Buna benzer monitör tavsiyesi varmı arkadaşlar