Çözüldü✓ 2K Ips Monitör Önerisi

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,194
maksimum bütçem 12 bin daha iyi bir öneri gelmezse Msı P274QPF E2 alacağım

maksimum bütçem 12 bin daha iyi bir öneri gelmezse Msı P274QPF E2 alacağım
Şuanda kullanmaktayım ölü piksel çıkmadı bende fiyatına göre mükemmel ancak hoparlör arıyorsan dahili olarak yok

Saygı duyarım.
srgb değerleri nasıl peki bu monitörün bir de sinerji taksit yapmıyor ya şuan amazondan msı almıştım ama iptal edip bunu mu alsam bilemedim

srgb değerleri nasıl peki bu monitörün bir de sinerji taksit yapmıyor ya şuan amazondan msı almıştım ama iptal edip bunu mu alsam bilemedim
Hocam 24.5 inç bu monitör onu da belirteyim.Amazon daha safe duruyor kasım indirimleri başlayacakmış 1-2 güne onu da bekleyebilirsiniz.

Hocam 24.5 inç bu monitör onu da belirteyim.Amazon daha safe duruyor kasım indirimleri başlayacakmış 1-2 güne onu da bekleyebilirsiniz.
indirim beklemek istemiyorum ya monitörüm yok tv den oynamak çok sinir bozuyor kasım indirimleri boş zaten fiyatı çıkartığ düşürüyorlar bu attığınız monitörün paneli iyiyse ghosting yoksa gidip mağazadan alıcam

hocam gittim sinerjiye zaten bir metrobüslük mesafedeydi 24 inç olan sizin attığını alacaktım ama ordaki arkadaş aynı modelin 27 inç olanı önerdi alacaksan 2k da 27inç al dedi hem 2 bin lira daha ucuzdu aldım geldim çok şükür ölü piksel çıkmadı çok sağolun siz önermeseniz gidip msı 180hz alacaktım aldığım model şu

Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz Hdmı,displayport Fast IPS 2k Gaming Monitör

hocam gittim sinerjiye zaten bir metrobüslük mesafedeydi 24 inç olan sizin attığını alacaktım ama ordaki arkadaş aynı modelin 27 inç olanı önerdi alacaksan 2k da 27inç al dedi hem 2 bin lira daha ucuzdu aldım geldim çok şükür ölü piksel çıkmadı çok sağolun siz önermeseniz gidip msı 180hz alacaktım aldığım model şu

Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz Hdmı,displayport Fast IPS 2k Gaming Monitör
Hayırlı olsun hocam sevindim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,293
Üyeler
183,727
Son üye
wexla
Geri