Philips olanını kullanıyorum 2 aydır. Beyaz çerçeveli hoş bir monitör. Diğerlerinin yerine AOC nin 240 Hz lik modeli vardı.Arkadaşlar sitelerde karşılaştırdığımda bu 3 monitör arasında kaldım kullanıp tavsiye eden var mı ya da farklı bir tavsiyesi olan
https://www.epey.com/monitor/aoc-q27g4zr.htmlPhilips olanını kullanıyorum 2 aydır. Beyaz çerçeveli hoş bir monitör. Diğerlerinin yerine AOC nin 240 Hz lik modeli vardı.
Ya Philips ya AOC yi seç bence
Bunuda değerlendirmeye aldım hocam normalde roglar tufa göre daha iyi değil miydi![]()
Asus TUF Gaming VG27AQL5A Monitör
Asus TUF Gaming VG27AQL5A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Öyle düşünmek doğru değil, modele göre değişkenlik gösteriyor.ACS modeli asla 10.5kyı hak etmiyor ne hzi yüksek ne de renkleri ve kontrastı çok iyiBunuda değerlendirmeye aldım hocam normalde roglar tufa göre daha iyi değil miydi
bende araştırırken o monitörle şuan attığım monitör arasında kalmıştım . rogu bende daha iyi olarak biliyordum ama attığım tuf o monitörden çok daha iyi tuf olanı kendimde aldım kullanıyorum zatenBunuda değerlendirmeye aldım hocam normalde roglar tufa göre daha iyi değil miydi
Hocam acs dediğin şey hakkında hic bilgim yok ben genellikle hz panel ve görübtünkalitesi olarak bakıyordum mevcutta asus tuf 165 hz 1920x1080 ips panel monitörüm var bunu 2. Yapıp 2k olanı as monitör yapma hedefim var genel olarak dizi film izleyip lol valo gta gibi oyunlar oynuyorum bunu baz alarak nokta atisi onereceğin bir sey var mı peki
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kullanım amacına göre istediğini seçebilirsin, birbirine yakın modeller.
Ben çok fps meraklısı olmadığım için aralarında kontrast oranı en yüksek olanı yani Asusu aldım.Bi de mağazadan alabiliyordum ölü pikselle vs. uğraşmak istemedim.
Gördüğüm kadarıyla koouri ve aocnin malzeme kalitesinden şikayet edenler var.Asus yeni bir model olduğu için çok fazla kullanıcı yorumu yok ama bence malzemesi gayet sağlam ve kaliteli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle düşünmek doğru değil, modele göre değişkenlik gösteriyor.ACS modeli asla 10.5kyı hak etmiyor ne hzi yüksek ne de renkleri ve kontrastı çok iyi
Philipsi de seçebilirsin onu unutmuşum
Mağazada rogu gördüm hocam 2k olarak o yüzden ekledim tuf 2k görmedim magazada test etme fırsatım olmadı ama ilgileneceğim onunladabende araştırırken o monitörle şuan attığım monitör arasında kalmıştım . rogu bende daha iyi olarak biliyordum ama attığım tuf o monitörden çok daha iyi tuf olanı kendimde aldım kullanıyorum zaten
Bu monitörü üç gün önce aldım. Çok güzel. Tavsiye ederim.Bunuda değerlendirmeye aldım hocam normalde roglar tufa göre daha iyi değil miydi
xg27acs çoğu ürünü hatalı üretimArkadaşlar sitelerde karşılaştırdığımda bu 3 monitör arasında kaldım kullanıp tavsiye eden var mı ya da farklı bir tavsiyesi olan
başka şubede varmı dıye ara sor varsa gidip kendin test edip al mutlaka rogdan kesinlikle daha iyiHocam acs dediğin şey hakkında hic bilgim yok ben genellikle hz panel ve görübtünkalitesi olarak bakıyordum mevcutta asus tuf 165 hz 1920x1080 ips panel monitörüm var bunu 2. Yapıp 2k olanı as monitör yapma hedefim var genel olarak dizi film izleyip lol valo gta gibi oyunlar oynuyorum bunu baz alarak nokta atisi onereceğin bir sey var mı peki
Mağazada rogu gördüm hocam 2k olarak o yüzden ekledim tuf 2k görmedim magazada test etme fırsatım olmadı ama ilgileneceğim onunlada
Rog monitrün son 3 harfini yazdım, XG27ACS
Kendim kullanıyorum diye değil ama ben senin yerinde olsaydım kontrast oranı en yüksek olanı alırdım.Ha 200 ha 320 hz diye bakarım ben o işe, 320ye çıktı diye fazla adam vuracak kimse yok bence dünyada.bunu 2. Yapıp 2k olanı as monitör yapma hedefim var genel olarak dizi film izleyip lol valo gta gibi oyunlar oynuyorum bunu baz alarak nokta atisi onereceğin bir sey var mı peki