Yardım 2K Mat Kaplama OLED vs 4K OLED

TaHao

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
521
Arkadaşlar çok kararsız kaldım. Elimde 2 aylık Samsung g61sd var oled 2k 240 hz AMA mat kaplama ve mat kaplamayı beğenmedim ben. Şuan 23k'ya alıcısı var satıp yerine glossy ekran 4k 32 inç monitöre geçmeli miyim ? Sistemim 9070xt ve 9700x, 2x16gb ram ile. kaldırmaz derseniz 2k glossy monitöre geçmek de bir seçenek.

4k ya okey ama bütçenizi yoracak ise değmez

Geçmişken 4k ya geçin derim, sisteminde besleyecektir zaten.

Tier list yaptım, işinize yarayabilir diye düşünüyorum.

4k ya okey ama bütçenizi yoracak ise değmez
Taksitle alırsam koymaz pek, sadece 40K monitöre vermek ne kadar akıllıca ve oledler eskiyormuş seneler geçtikçe ondan kararsız kaldım.
Geçmişken 4k ya geçin derim, sisteminde besleyecektir zaten.
CS2, hades tarzı oyunlar ve arada bir AAA hikayeli oyunlar oynuyorum zamanın çoğu da içerik tüketmekle geçiyor ondan 32 inçe geçmeye heves ettim

Taksitle alırsam koymaz pek, sadece 40K monitöre vermek ne kadar akıllıca ve oledler eskiyormuş seneler geçtikçe ondan kararsız kaldım.

CS2, hades tarzı oyunlar ve arada bir AAA hikayeli oyunlar oynuyorum zamanın çoğu da içerik tüketmekle geçiyor ondan 32 inçe geçmeye heves ettim
9070 xt 4k için yetersiz kalır bence
ama kişiden kişiye değişebilir ben 2k 200 fps native forza 5 oynarken çok keyif alıyorum mesela 4k 70 olsa o kadar almam en azından 140-150 falan olsun 6000 serisi çıkınca onlara geçerim dersen 4k mantıklı olabilir
şu an gen 3 monitördesin en azından gen 5e kadar sabredip 2 nesil de artırabilirsin ekran kartıyla birlikte değişirsin o zaman ama tahmini 2028-2029a falan denk gelir

Geri