Curved değil, 2k değil. Sırf mesaj yazmak için yazmayın lütfen...Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.068,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
7000 TL 2k düzgün monitör varmı yok.Curved değil, 2k değil. Sırf mesaj yazmak için yazmayın lütfen...
düz ıps ekranlar kavisli va ekranlardan daha canlı doygun renkler sahip fiyatı ucuz değilse curved mantıksızCurved değil, 2k değil. Sırf mesaj yazmak için yazmayın lütfen...
Hangi monitörü almıştın.ips glowdan iyidir. aldığım ıps monitörü iade ettim bu yüzden.
Işık sızmasın'dan kat kat iyidir ips glowips glowdan iyidir. aldığım ıps monitörü iade ettim bu yüzden.
Bu model çok tercih edilmiyor.Acer Nitro UM.HX2EE.V23
Şu an kullandığım 75hz samsung curved monitörde çok az ışık sızması var. Ama inanır mısın 4 senedir kullanıyorum hiç dikkatimi çekmemişti, test edince anladım. IPS glow ise monitör ilk geldiği günden itibaren dikkatimi çekti ve rahatsız ettiIşık sızmasın'dan kat kat iyidir ips glow