Bayramdurmus
80+ Bronze
Bune böyle be resmen sorunlu ürünSen de ki çok azmış, o yüzden rahatsız etmemiş. Al bak iade etmeden önce çekmiştim fotoğrafları
Bune böyle be resmen sorunlu ürünSen de ki çok azmış, o yüzden rahatsız etmemiş. Al bak iade etmeden önce çekmiştim fotoğrafları
Ayak tutacağının parçası da kırık geldi. Üstüme kalıyordu, iade etmek için 400 tl ödeyeceğim. Para ödememin nedeni benim tercihim bu arada. Tüketici mahkemesiyle uğraşmak istemiyorum. O yüzden monitörü amazondan alacağım, sorun çıkarmıyorlar en azından.Bune böyle be resmen sorunlu ürün
Evet Amazonun üstüne tanımam 1 ay iade garantisi de varAyak tutacağının parçası da kırık geldi. Üstüme kalıyordu, iade etmek için 400 tl ödeyeceğim. Para ödememin nedeni benim tercihim bu arada. Tüketici mahkemesiyle uğraşmak istemiyorum. O yüzden monitörü amazondan alacağım, sorun çıkarmıyorlar en azından.
" Konsol Desteği: 2560x1440 @ 120HzAOC evet hoşuma gitti. PS5 desteği var mıdır bunun? HDR vs.
en berbat ıps monitörü almışsın diğer ıps monitörlerin ne suçu varAcer Nitro UM.HX2EE.V23
DisplayHDR 400 sadece DP ile bağlantı da mı oluyor? Konsol HDMI bağlantılı. Bir de bu AOC'un garanti servisi iyi midir? hiç aoc kullanmadım" Konsol Desteği: 2560x1440 @ 120Hz
DisplayHDR 400
Fast IPS
1 ms Tepki Süresi (GTG) "
Önerenlere söyle ben ne yapayım...en berbat ıps monitörü almışsın diğer ıps monitörlerin ne suçu var
arkadaş önerdi, zaten bu bütçede alınacak tek seçenek başka yokDisplayHDR 400 sadece DP ile bağlantı da mı oluyor? Konsol HDMI bağlantılı. Bir de bu AOC'un garanti servisi iyi midir? hiç aoc kullanmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önerenlere söyle ben ne yapayım...
Snerji Üzerinden Sorun Yaşamazsın .Bu AOC'u amazon sattı mı hiç? amazondan almak istiyorum
Bu AOC'u amazon sattı mı hiç? amazondan almak istiyorum