Neler Yeni

2K Monitör 900 ( dokuz yüz ) TL?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
984
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
Yani hocam sadece size söylemiyorum da bu monitör 1k ya saçma değil mi, illa bir şeyler dönüyordur bence
ne dönebilir yanlış fiyatlandırma dışında, site ve satıcı gayet güvenilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mehmet Maytahan
Yani hocam sadece size söylemiyorum da bu monitör 1k ya saçma değil mi, illa bir şeyler dönüyordur bence
fiyatından ötürü dolandırıcı gibi dişinmeniz normal ama satış yapılan platform iş bankasının kendisine ait bir platform ve ürünü satan kişide iş bankasının kendisi de diyebiliriz, bir nevi gelir mi diye şansımızı denememizin asıl sebebi arkada iş bankasının olması

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,307
İsim
uwu
bana bırakmamışsınız !:(

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
tükenmiş acaba alan arkadşlar ne oldu yoldamı y

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
gelirse çoklu alanlardan bir tanesininkini 2k'ya ben alıcam madem çok sip ettiniz sevabını da işleyin

imzeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Serkan
Fiyat hatasi arkadaşlar yarın yüzde yüz iptal ederler. Daha önce hepsiburada da calsmstm bir iki kişi olunca gönderiyorlar ama çok fazla kişi alınca ozellikle de her alan birden fazla siparis ettiyse direkt iptal ediyorlar.

fiyatından ötürü dolandırıcı gibi dişinmeniz normal ama satış yapılan platform iş bankasının kendisine ait bir platform ve ürünü satan kişide iş bankasının kendisi de diyebiliriz, bir nevi gelir mi diye şansımızı denememizin asıl sebebi arkada iş bankasının olması
kesinlikle katılıyorum en kötü paranı geri alıcaksın
Fiyat hatasi arkadaşlar yarın yüzde yüz iptal ederler. Daha önce hepsiburada da calsmstm bir iki kişi olunca gönderiyorlar ama çok fazla kişi alınca ozellikle de her alan birden fazla siparis ettiyse direkt iptal ediyorlar.
yani demek oluyor ki böyle bir şey ile karşılaşırsanız bir daha forumlarda paylaşmayın kendiniz alın ağzınızı fermuar gibi kapatın dkdmcşlsmcmd

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,777
Üyeler