2K Monitör 900 ( dokuz yüz ) TL?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yani hocam sadece size söylemiyorum da bu monitör 1k ya saçma değil mi, illa bir şeyler dönüyordur bence
bence de dönüyodur özellikle satıcı direkt Pazarama nın kendisi kesinlikle bir yanlışlık olduğu belli

Bunu bilmemize rağmen ben de alanlar kervanına katıldım 🥹

Yani hocam sadece size söylemiyorum da bu monitör 1k ya saçma değil mi, illa bir şeyler dönüyordur bence
fiyatından ötürü dolandırıcı gibi dişinmeniz normal ama satış yapılan platform iş bankasının kendisine ait bir platform ve ürünü satan kişide iş bankasının kendisi de diyebiliriz, bir nevi gelir mi diye şansımızı denememizin asıl sebebi arkada iş bankasının olması

tükenmiş acaba alan arkadşlar ne oldu yoldamı y

gelirse çoklu alanlardan bir tanesininkini 2k'ya ben alıcam madem çok sip ettiniz sevabını da işleyin

Fiyat hatasi arkadaşlar yarın yüzde yüz iptal ederler. Daha önce hepsiburada da calsmstm bir iki kişi olunca gönderiyorlar ama çok fazla kişi alınca ozellikle de her alan birden fazla siparis ettiyse direkt iptal ediyorlar.

fiyatından ötürü dolandırıcı gibi dişinmeniz normal ama satış yapılan platform iş bankasının kendisine ait bir platform ve ürünü satan kişide iş bankasının kendisi de diyebiliriz, bir nevi gelir mi diye şansımızı denememizin asıl sebebi arkada iş bankasının olması
kesinlikle katılıyorum en kötü paranı geri alıcaksın
Fiyat hatasi arkadaşlar yarın yüzde yüz iptal ederler. Daha önce hepsiburada da calsmstm bir iki kişi olunca gönderiyorlar ama çok fazla kişi alınca ozellikle de her alan birden fazla siparis ettiyse direkt iptal ediyorlar.
yani demek oluyor ki böyle bir şey ile karşılaşırsanız bir daha forumlarda paylaşmayın kendiniz alın ağzınızı fermuar gibi kapatın dkdmcşlsmcmd

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,936
Üyeler
185,002
Son üye
Atheris