hocam anakart,kasa ve ssd'nin kötü olması ayrıca ramin tek slot olması beni çok üzmez değil mi?2. Daha ideal
hocam öyle yaomak isterdim ama zaten şuanki hali bile bütçeyi çok zorluyor. Eğer bu haliyle alınmıyorsa diğer sistemi alayım.ddr5 sistem alman daha iyi olur. ilerde ssd değiştirirsin ama anakartı mümkünse b650 olarak değiştir bir de ramleri 6400mhz cl32 yapabilirsen gayet ideal bir sistem elde edersin
bütçeni zorluyorsa 2. seçeneği al ilerde ram yükseltmesi yaparsın aldığın ramleri 2. el den satarsınhocam öyle yaomak isterdim ama zaten şuanki hali bile bütçeyi çok zorluyor. Eğer bu haliyle alınmıyorsa diğer sistemi alayım.
anladım hocam en azından 5 ay falan götürür mü beni yaz gelmeden işlemci soğutucu da alacağım sonradan yavaş yavaş upgrade ederim ama anakartin böyle olmasi zoruma gidiyobütçeni zorluyorsa 2. seçeneği al ilerde ram yükseltmesi yaparsın aldığın ramleri 2. el den satarsın
ddr5 ddr4ten en az %15-20 daha performanslı olup daha uzun ömürlü olacaktır
çok problem olmazsa bütçeni biraz yükseltmek için zaman ayır ama çok fazla zamanın olmayacak fiyatlar yakında tekrar güncellenebilir eğer artırabilirsen b650 bi anakart almanı tavsiye ederim ramler baya idare eder ama soğutucu alman şart yaza doğru.anladım hocam en azından 5 ay falan götürür mü beni yaz gelmeden işlemci soğutucu da alacağım sonradan yavaş yavaş upgrade ederim ama anakartin böyle olmasi zoruma gidiyo
mesela böyle olur mu?çok problem olmazsa bütçeni biraz yükseltmek için zaman ayır ama çok fazla zamanın olmayacak fiyatlar yakında tekrar güncellenebilir eğer artırabilirsen b650 bi anakart almanı tavsiye ederim ramler baya idare eder ama soğutucu alman şart yaza doğru.
gayet güzel görünüyor belki yaza doğru mevcut ramleri %15-20 zararla 2. elden satıp 6000mhz cl30 rame yükseltirsiniz ama mevcut ramler de işinizi görecektir işlemciyi stok fan ile aldığınızdan emin olun mpk işlemci ise soğutucuya ek ücret ayırmanız gerekebilir.mesela böyle olur mu?
Hocam iyi hoşta sizin bir de 1500 lira soğutucu parası vermeniz gerek.mesela böyle olur mu?
evet onu da takınca 32k oluyo kafadan valla bilmiyorum ne yapacağımıHocam iyi hoşta sizin bir de 1500 lira soğutucu parası vermeniz gerek.
en az 5 yıl garantilersin de gerisini bilmem 2. sistemi al benceanladım hocam en azından 5 ay falan götürür mü beni yaz gelmeden işlemci soğutucu da alacağım sonradan yavaş yavaş upgrade ederim ama anakartin böyle olmasi zoruma gidiyo