2k monitör karşılaştırması

Reaksiyon skoru
12
arkadaşlar merhaba yakında r7 7800x3d rx9070xt bir sistem toplayacağım ve 2k bir monitör düşündüm elimde iki tane seöenek var bunlardsn sizce hangisi daha iyi olur ekipmanlar full asus rog anakartım asus tuf olacak
1. asus tuf 27" VG27AQM1A 260hz 2k 1ms(gtg)
2. Aoc 24.5" Q25G4SR 0.3ms(mprt) 1ms(gtg) 300Hz 2k

arkadaşlar merhaba yakında r7 7800x3d rx9070xt bir sistem toplayacağım ve 2k bir monitör düşündüm elimde iki tane seöenek var bunlardsn sizce hangisi daha iyi olur ekipmanlar full asus rog anakartım asus tuf olacak
1. asus tuf 27" VG27AQM1A 260hz 2k 1ms(gtg)
2. Aoc 24.5" Q25G4SR 0.3ms(mprt) 1ms(gtg) 300Hz 2k
fps türü oyunlarsa aoc hikaye ve genel kulanımsa asus

fps türü oyunlarsa aoc hikaye ve genel kulanımsa asus
teşekkürler hocan hem fps hem hikayeli ama hikayeli ağırlıklı olur özellikler dışı garanti teknik servis ,yazılım panel kalitesi ve genel kalite hakkında bilginiz varmıı acaba hangisi daha iyidir

Tuf serisi giriş oluyor sen AOC'dan devam et.
hocam asus tuf giriş seviyesi oluyor dediniz anakart alacaktım ve asus tuf b850plus düşünüyordum rakip olarakta msi tomahawk x670e,asus tuf gerçekten giriş seviyesimi msimi tercih etmeliyim anakartta

Kesinlikle aoc olan daha iyi bence ayrıca asusun o modelinde yükseklik ayarı yok

Kesinlikle aoc olan daha iyi bence ayrıca asusun o modelinde yükseklik ayarı yok
vesa ile beraber kullanacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler daha düşük inç ve yüksek hz daha iyi olur hem masam çok büyük değil hemde piksel yoğunluğu açısından gayet iyi fakat asus arayüzü yazılımı kafama takılmıştıda çok önemli konular değil kaliteden ödün vermemek lazım

Geri