Neler Yeni

2K Monitör Önerir Misiniz?

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
YILDIRIM
Bende uzun süredir 2k monitör arıyorum gece bunun siparişini verdim biraz sonra elime geçer görüşümü paylaşırım istersen.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Bende uzun süredir 2k monitör arıyorum gece bunun siparişini verdim biraz sonra elime geçer görüşümü paylaşırım istersen.

Paylaşın elbet biri faydalanır. 🙂

Bu arada konu sahibi için VG27AQ Turkcell’de daha ucuz. https://m.turkcell.com.tr/pasaj/bil...z-hdmi-dp-pivot-oyuncu-monitor?&color=1004085

OzanTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
paylaşırsan cok sevinirim galiba bunu alıcam gibi

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
YILDIRIM
paylaşırsan cok sevinirim galiba bunu alıcam gibi
Paylaşın elbet biri faydalanır. 🙂

Bu arada konu sahibi için VG27AQ Turkcell’de daha ucuz. https://m.turkcell.com.tr/pasaj/bil...z-hdmi-dp-pivot-oyuncu-monitor?&color=1004085
Monitör geldi 144hz gözüküyordu en fazla ilk başta sonradan monitör ayarlarından 165 hz e çekiyorsun o şekilde 165 hz oluyor şuan için sadece valorant oynadım ancak görüntüsü kalitesi gayet hoş 1080p den geçtiğim için pişman değilim. bu arada turkcell bayisindeki vg27aq modeli bu vg27aqz modeli asusun 525 tl lik geri ödemesi filan oluyor aynı fiyata geliyor yani diğerinde geri ödeme olmuyor.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Monitör geldi 144hz gözüküyordu en fazla ilk başta sonradan monitör ayarlarından 165 hz e çekiyorsun o şekilde 165 hz oluyor şuan için sadece valorant oynadım ancak görüntüsü kalitesi gayet hoş 1080p den geçtiğim için pişman değilim. bu arada turkcell bayisindeki vg27aq modeli bu vg27aqz modeli asusun 525 TL lik geri ödemesi filan oluyor aynı fiyata geliyor yani diğerinde geri ödeme olmuyor.

Çerçeve kenarlarında ışık sızması nasıl karanlık ortamdayken bir fotoğraf atarsan sevinirim, bir de hoparlör nasıl. Mesela youtube'da video izlerken üzmez vs. Geri dönüş için teşekkürler bu arada.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
YILDIRIM
Çerçeve kenarlarında ışık sızması nasıl karanlık ortamdayken bir fotoğraf atarsan sevinirim, bir de hoparlör nasıl. Mesela youtube'da video izlerken üzmez vs. Geri dönüş için teşekkürler bu arada.
Hocam hoparlörün ses seviyesi çok iyi değil her şey %100 olunca günü kurtarıcak ses çıkarıyor kendi hoparlörüm olduğu için kullanmam zaten. Işık sızması mevcut telefondan çektiğimde fazla gözüküyor ama çıplak gözle baktığımda oyun oynarken vs rahatsız etmiyor zaten ıps panellerinin hemen hemen hepsinde bu mevcut değişim veya iade yapsam daha kötüsünün gelmeyeceğini bilemem en azından ölü pikseli yok o yüzden iade etmeyi düşünmüyorum görüntü kalitesi olarak beni tatmin etti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,955
Üyeler
167,911
Son üye
kuzeykore
Top Bottom