Neler Yeni

2k Monitör önerisi bütçe 7000₺

Rowaneth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Barkın Çağan
Gigabyte G27Q aldım bir kaç gün oldu ve memnunum baya görüntü kalitesi aşırı iyi ghosting yok ölü piksel yok

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
Attığın MSI va panel .Va paneller kötü olduğu için tercih edilmiyor.Neden tercih edilmediğini bilmiyorum ama YouTube da falan araştırabilirsiniz.Ips panel almanızı öneririm attığım 3 monitör de 250 nit parlaklık 93-106ppi ve 6 bit+frc (Samsung 8bit) bit derinliğine sahip.Attığın diğer monitör (gigabyte) 350 bir parlaklığa sahip onun dışında aşırı büyük farkları yok.Ve bütçene göre çok fazla seçeneğin de yok birkaç tane monitör var sadece (iyi olan) bence atılan monitörleri (MSI hariç va panel olduğu için)
YouTube dan vs araştır 3-4 tane monitör arasından en beğendiğini al
hocam https://www.akakce.com/monitor/en-u...-wqhd-freesync-oyuncu-u-fiyati,200056043.html benim bütçe biraz yükseldi kafam buna yatıyor şimdi de sizce mantıklı mı ?

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
Bildiğim kadarıyla ekran kartın 2k da oynatıyor
Hikâye 2k) ve FPS oyunları için güzel monitörler üstteki 240hz ve daha uygun fiyatlı alttaki ise bilindik bir markanın ve 170hz.
Bana sorarsan marka takıntın yoksa üsttekini al 240 hz büyük bir nimet

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
Bildiğim kadarıyla ekran kartın 2k da oynatıyor
Hikâye 2k) ve FPS oyunları için güzel monitörler üstteki 240hz ve daha uygun fiyatlı alttaki ise bilindik bir markanın ve 170hz.
Bana sorarsan marka takıntın yoksa üsttekini al 240 hz büyük bir nimet
marka takıntım yokta hız lazım bana biraz gerçek 1ms değil 5ms benim attığım msi özelliklere bakılırsa hız olarak o 240hz den daha hızlı olması lazım.

Top Bottom