hocam https://www.akakce.com/monitor/en-u...-wqhd-freesync-oyuncu-u-fiyati,200056043.html benim bütçe biraz yükseldi kafam buna yatıyor şimdi de sizce mantıklı mı ?Attığın MSI va panel .Va paneller kötü olduğu için tercih edilmiyor.Neden tercih edilmediğini bilmiyorum ama YouTube da falan araştırabilirsiniz.Ips panel almanızı öneririm attığım 3 monitör de 250 nit parlaklık 93-106ppi ve 6 bit+frc (Samsung 8bit) bit derinliğine sahip.Attığın diğer monitör (gigabyte) 350 bir parlaklığa sahip onun dışında aşırı büyük farkları yok.Ve bütçene göre çok fazla seçeneğin de yok birkaç tane monitör var sadece (iyi olan) bence atılan monitörleri (MSI hariç va panel olduğu için)
YouTube dan vs araştır 3-4 tane monitör arasından en beğendiğini al
Ekran kartı ve işlemcin nedir ?hocam https://www.akakce.com/monitor/en-u...-wqhd-freesync-oyuncu-u-fiyati,200056043.html benim bütçe biraz yükseldi kafam buna yatıyor şimdi de sizce mantıklı mı ?
6750xt rog ve 12400fEkran kartı ve işlemcin nedir ?
marka takıntım yokta hız lazım bana biraz gerçek 1ms değil 5ms benim attığım msi özelliklere bakılırsa hız olarak o 240hz den daha hızlı olması lazım.Bildiğim kadarıyla ekran kartın 2k da oynatıyor
Twisted Minds TM27DQI 27" 1 ms QHD RGB IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Twisted Minds TM27DQI 27" 1 ms QHD RGB IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Twisted Minds TM27DQI 27" 1 ms QHD RGB IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comHikâye 2k) ve FPS oyunları için güzel monitörler üstteki 240hz ve daha uygun fiyatlı alttaki ise bilindik bir markanın ve 170hz.Gigabyte M27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte M27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bana sorarsan marka takıntın yoksa üsttekini al 240 hz büyük bir nimet