Asus önermeye devam mı?Aslında VG27AQ1A çok güzel bir monitör. Sizin şansınıza ölü piksel çıkmış, satıcı kötü vb. Dediğiniz gibi mağazadan satın alım daha avantajlı testinizi yapıp o şekilde satın alabiliyorsunuz. Ölü piksel çıktığı takdirde mağazada değişim yapıyorlar.
250 nit parlaklık değeri olan monitörü bu fiyata önermek iyiymişAsus çalışanı falansın sanırım.Evet, daha önceki postta da neden olduğunu yazdım. Takip etmeye devam galiba
8000 civarında 10bit bir panel önerin, ki ne monitörler öneriliyorlar. Konuyu açana değil sıkıntı yaşayan diğer kullanıcı için yazdım.
+1 ayrica 27" den küçük 2k monitörün ne faydası var anlamadımal daha ucuza daha iyi önereyim buyur.MSI G272QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G272QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G272QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi bumudur rampage glacier düşünüyodum ben alanakarar fiyatı 14k olmişal daha ucuza daha iyi önereyim buyur.MSI G272QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G272QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G272QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
rampage glacier zaten iyi bir monitör değil şuan bu fiyat bandında alınabilecek en uygun monitör MSİ G272QPF E2 gözüküyor alabilirsin.Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi bumudur rampage glacier düşünüyodum ben alanakarar fiyatı 14k olmiş