Neler Yeni

2K Monitör Seçimi İçin Yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhammed
Bütçe
10000
Arkadaşlar aşağıdaki monitörlerden birini almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım veya bunlar iyi değil şunu al diyeceğiniz model var mı yardımcı olursanız sevinirim.

kyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Kubilay Yılmaz
XG27ACS daha önce forumlarda önerilmişti geçenlerde bende aldım 2k philips 27m2n5000 serisinden yana kullandım tercihimi, kargoda bekliyoruz. :)

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Hocam bu monitörü alalı 1 hafta nerdeyse olmadı bile ama çok memnunum ama alacağınız yer çok önemli. Görerek almalısınız, bunun için vatanı tavsiye ederim keza ben ordan aldım. Vatandan önce amazondan ''VİZYON BİLGİSAYAR'' diye bir yerden aldım, adam bana başka bir müşterinin alıp iade ettiği ürünü göndermiş, sağ üstteki etiketi falan yoktu, ürünler yer değiştirilmişti ve son olarak monitorün ortasında ölü piksel vardı. Yani güvenilir bir yerden almanız lazım, alsanız bile emin olamazsınız çünkü bu biraz şans işi en garanti iş için, yüzyüze almanızı tavsiye ederim. Ve son olarak fiyat ve 2k seviyesinde en donanımlı monitor budur, çok araştırdım çok baktım, şimdi arkadaşlar sana daha uygun fiyatlı MSI ve Lenovo önerecekler ama aldırış etmemeni tavsiye ederim.

gneaui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
A''
Ben dd XG27ACS kullanıyorum kaliteli güzel monitör ama fiyat performans değil

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
sol daki sizin baktınız model, sağ da ki ise 24 inc AOC
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben dd XG27ACS kullanıyorum kaliteli güzel monitör ama fiyat performans değil
hocam kalite istiyorsanız biraz keseyi açaksınız, f/p istiyorsanız ise biraz kaliteden tasarruf etmeniz lazım, hayatın kuralı bu yani.

Ekler

• monitör v.jpg
    monitör v.jpg
    140.6 KB · Hit: 9

YazılımKafa

80+ Silver
Arkadaşlar aşağıdaki monitörlerden birini almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım veya bunlar iyi değil şunu al diyeceğiniz model var mı yardımcı olursanız sevinirim.

Asus olan modeli kullanıyorum. Güzel model ama hoparlör olmaması üzdü. Hoparlörlerde nerden baksan 3 bin. Bide ordan masraf çıkıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu monitörü alalı 1 hafta nerdeyse olmadı bile ama çok memnunum ama alacağınız yer çok önemli. Görerek almalısınız, bunun için vatanı tavsiye ederim keza ben ordan aldım. Vatandan önce amazondan ''VİZYON BİLGİSAYAR'' diye bir yerden aldım, adam bana başka bir müşterinin alıp iade ettiği ürünü göndermiş, sağ üstteki etiketi falan yoktu, ürünler yer değiştirilmişti ve son olarak monitorün ortasında ölü piksel vardı. Yani güvenilir bir yerden almanız lazım, alsanız bile emin olamazsınız çünkü bu biraz şans işi en garanti iş için, yüzyüze almanızı tavsiye ederim. Ve son olarak fiyat ve 2k seviyesinde en donanımlı monitor budur, çok araştırdım çok baktım, şimdi arkadaşlar sana daha uygun fiyatlı MSI ve Lenovo önerecekler ama aldırış etmemeni tavsiye ederim.
hocam cevabınız için çok teşekkür ediyorum yarın asusu alıyım o zaman.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
Arda doğan

gneaui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
A''

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
hocam cevabınız için çok teşekkür ediyorum yarın asusu alıyım o zaman.
şimdiden hayırlı olsun hocam dediğim gibi naçizane tavsiyem görerek almanız en iyisi olur çünkü ben adam iadeyi kabul edecek mi diye bekliyorum şu an :D

Top Bottom