Salih_Taha
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Pivot özelliği hocam. onu o yüzdem eledim. Sadece Pubg mobile oynuyorumŞahsi tercihim bu olurdu, rekabetçi oyunlar oynuyorsanız.
Pivot özelliği hocam. onu o yüzdem eledim. Sadece Pubg mobile oynuyorumŞahsi tercihim bu olurdu, rekabetçi oyunlar oynuyorsanız.
siyahlar gerçek siyah gibi görünmesi daha iyi değilmi zatenFilm falan izliyorsan va panel alma hatta youtube videoları izlediğin zaman siyah çok kötü gözüküyor
Pivot hiçbir işe yaramıyor hocam, kenara bütçe atın NB F80 H100 vs. alın.Pivot özelliği hocam. onu o yüzdem eledim. Sadece Pubg mobile oynuyorum
unıversıtge ogrencısı tanıdıgınız var iste sadece e postası lazım 9.700 tl ye dusuyorYok öğrenci değilim hocam![]()
nasıl yaramıyor ?Pivot hiçbir işe yaramıyor hocam, kenara bütçe atın NB F80 H100 vs. alın.
Ben de pivot kullanıyordum monitör kolunu alınca farkettim hiçbir işe yaramadığını.
Yine de sen bilirsin tabii.
Ghosting nasıl video çekip atma şansın varmı
baya yaramıyor kardeşim, monitör kolu kullandıysan anlarsın ne demek istediğimi.nasıl yaramıyor ?
siz bır tanıdıgınız unıversıte ogrencısının e postası ıle burdan gırıs saglayın. orda goreceksınız 9700tl bende suan hala stokta gozukuyor.buradan giriş yaparsam indirim sağlar mı acaba?
İşe yaramıyor demek biraz abartı sadece yükseklik ayarı bile çok İşe yarıyor. Ama north bayou f80 kadar işlevsel değil tabii kibaya yaramıyor kardeşim, monitör kolu kullandıysan anlarsın ne demek istediğimi.
ha ileri geri çok uğraşmam asansör olsun yeter dersen idare eder elbet.
ho dedıgınız kol zaten 1500tl cıvarı. aynı monıtoru alıp ha pıvot kolu takmıs ha oyle monıtor almıs ne farkı varbaya yaramıyor kardeşim, monitör kolu kullandıysan anlarsın ne demek istediğimi.
ha ileri geri çok uğraşmam asansör olsun yeter dersen idare eder elbet.
Hemen öğrenci bakıyorum. Bu monitörü alacağım. Olmazsa hb üzerinden alırımunıversıtge ogrencısı tanıdıgınız var iste sadece e postası lazım 9.700 tl ye dusuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl yaramıyor ?
4 taksıt ımkanı var. Dedigım gıbı sadece ogrencı e-postası lazım baska bırseye gerek yok. begenmezsenız ıade edersınız veya olu pıksel vs varsa. ben karsılasmadım saglam geldı.Hemen öğrenci bakıyorum. Bu monitörü alacağım. Olmazsa hb üzerinden alırım
Eskiden sadece k12 ya da edu uzantılı mail yetiyordu ama şu an e-devletten alınan öğrenci belgesindeki barkod numarasını istiyor.unıversıtge ogrencısı tanıdıgınız var iste sadece e postası lazım 9.700 tl ye dusuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl yaramıyor ?
çok fark var, pivota verdiğin fazladan 1.5-2k yı verene kadar pivotsuz alıp kol almak çok daha avantajlı.ho dedıgınız kol zaten 1500tl cıvarı. aynı monıtoru alıp ha pıvot kolu takmıs ha oyle monıtor almıs ne farkı var