Neler Yeni

2K MONİTÖR TAVSİYESİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Mehmet
hocam bir de açık konuşmak gerekirse va panelden çekiniyorum. Kararsız kaldım :/
Bu benim çektiğim ufo testi. Çok az black smearing var ama oyunda günlük kullanımda farkedilecek kadar yok.

Bu 32 inç olanın incelemesi. Renk gamutunu, Total response time'ı falan görebilirsin.

Bu da benzer fiyattaki IPS XG27ACS'nin incelemesi.
Renk gamutu yönünden benzerler. Kontrast olarak açık ara Samsung önde. Total response time'da Samsung önde. Parlaklıkda Samsung önde

Burda dikkat etmen gereken şey kavisli isteyip istememen. Renk gamutu, görüntü kalitesi olarak IPSler ile benzer zaten.

Cerdukay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yasin V

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Doğukan Barut
Msi G274QPF E2 monitörünü almıştım fakat ekranda ışık sızması olduğu için rahatsız ediyordu ben de iade ettim. Yaklaşık 6 7 gün kullandım. Monitör aslında çok güzeldi çok beğendim sadece ışık sızması yüzünden iade ettim yoksa etmeyecektim. Bu sebeple eski monitörüme (FHD) kaldım. 10-12k bütçem var 2k monitör arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
brom bence gir akakçeye bütçeni yaz çıkan monitörlerin incelemerine bak öyle daha kolay bulursun burda kafa acayip karışıyor. Sonra karar kıldığın monitörün gel konusunu aç belki alan kullanan vardır daha çabuk sonuca ulaşabilirsin bence :)

Baran2024

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Baran Bayram
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan Gündüz
hayatta bu modele bulaşmam. Fazla sorunlu bir model iade ve değişimle uğraşamam hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

brom bence gir akakçeye bütçeni yaz çıkan monitörlerin incelemerine bak öyle daha kolay bulursun burda kafa acayip karışıyor. Sonra karar kıldığın monitörün gel konusunu aç belki alan kullanan vardır daha çabuk sonuca ulaşabilirsin bence :)
Anladım. öyle yapıyorum zaten :) ama bir türlü karar vermiş değilim.

Baran2024

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Baran Bayram
hayatta bu modele bulaşmam. Fazla sorunlu bir model iade ve değişimle uğraşamam hocam.
İşin garip tarafı aynı sorunları Msi monitör de yaşadım, lenovo dan aldığım 2.monitör bu ikisinden de memnunum...

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan Gündüz
İşin garip tarafı aynı sorunları Msi monitör de yaşadım, lenovo dan aldığım 2.monitör bu ikisinden de memnunum...
o modelde 10 monitörden 6-7 sinde ölü piksel sorunu çıkıyormuş. bu sebeple bulaşmak istemiyorum. Çünkü iade ve değişim falan filan bunlar uzun süreçler ve çalıştığım için bunlarla sürekli ilgilenemem. Arkadaşın attığı odyssey g65b ilgimi çekti ama işte va panel diye tedirginim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu benim çektiğim ufo testi. Çok az black smearing var ama oyunda günlük kullanımda farkedilecek kadar yok.

Bu 32 inç olanın incelemesi. Renk gamutunu, Total response time'ı falan görebilirsin.

Bu da benzer fiyattaki IPS XG27ACS'nin incelemesi.
Renk gamutu yönünden benzerler. Kontrast olarak açık ara Samsung önde. Total response time'da Samsung önde. Parlaklıkda Samsung önde

Burda dikkat etmen gereken şey kavisli isteyip istememen. Renk gamutu, görüntü kalitesi olarak IPSler ile benzer zaten.
Kavisli çok tercihlerim arasında olmadığı için bir de va panel olduğu için bu kadar kararsızım. XG27ACS için de forumlarda parasının hakkını vermeyen monitör olduğunu söylüyorlar.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Mustafa Yeşilyurt
asus rog strix xg27acs

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru