ağrıkesici
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 233
- İsim
- painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Herkese merhaba arkadaşlar,
2K monitör almak istiyorum ve almışken kaliteli bir şey almak istiyorum. Aşağıdaki üç monitör dikkatimi çekti. Sizce hangisi daha iyi ya da daha iyi tavsiyeleriniz varsa almak isterim. Ölü piksel olmadığı sürece ikinci el temiz de bakabilirim tabii ki.
İyi forumlar
2K monitör almak istiyorum ve almışken kaliteli bir şey almak istiyorum. Aşağıdaki üç monitör dikkatimi çekti. Sizce hangisi daha iyi ya da daha iyi tavsiyeleriniz varsa almak isterim. Ölü piksel olmadığı sürece ikinci el temiz de bakabilirim tabii ki.
İyi forumlar
Gigabyte M27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte M27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Samsung Odyssey G7 LC27G75TQSRXUF 27" 1ms WQHD G-Sync Freesync Curved Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G7 LC27G75TQSRXUF 27" 1ms WQHD G-Sync Freesync Curved Pivot Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Samsung Odyssey G7 LC27G75TQSRXUF 27" 1ms WQHD G-Sync Freesync Curved Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
Son düzenleme: