Neler Yeni

2k oled mi 4k va mı hangisi daha iyi görüntü verir

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Luffy
Arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum da oled panel olan 49 inç va panel olan 57 inç sizce hangisi almalıyım oled panel yırtılma kararma çok diyorlar kararsız kaldım bu arada oled 36-37k va 45k sizce hangisi alsam daha iyi olur hem hikayeli hem fps oyunları oynadiğim için hemde yayın yapacağim için Alcam 2k oled ms 0.03 diyor va 1ms diyor

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Arif Çelebi
Oled yanığı çok can sıkan bir durum bizim lg c2 marka 2 tv miz bu yüzden çöp oldu o yüzden eve sokmam yanık problemi olmasa en başts oled olurdu bence sıralama şöyle
Miniled > ips > va

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,632
İsim
Diyarhan
Oled panel için daha erken gibi. Dikkatli kullanmak gerekir. IPS yok mu?

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Erdem çay
Ben şahsen iki nedenle oled seçerdim.

1- Renk kalitesi, siyah kalitesi, gerçek ms lere yakın sonuç vermesi, hdr içeriklerin daha iyi oynatılması vs.
2- 2K olduğu için ekran kartına binen yükün daha az olması.

Tercihim her türlü daha kaliteli görüntü olacağından 2k oled olurdu.

BabaVoss7

80+ Silver
2k oled her türlü. Sen bakma yorumlara yanık evet ihtinal dahilşnde ama hiç grupta ben kullandım bak yandı almayın diyen duymadım şahsrn. Bir yılı aşkın 2k olede sshibim aralıksız 16 saat kullandığım oldu ard arda. Hiç bişey olmadı olacağınıda düşünmüyorum. Kalitesi her türlü bağımlılık yapar. Bi daha ips bile kullanacağımı sanmıyorum mecbur kalmadıkça

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Luffy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2k oled her türlü. Sen bakma yorumlara yanık evet ihtinal dahilşnde ama hiç grupta ben kullandım bak yandı almayın diyen duymadım şahsrn. Bir yılı aşkın 2k olede sshibim aralıksız 16 saat kullandığım oldu ard arda. Hiç bişey olmadı olacağınıda düşünmüyorum. Kalitesi her türlü bağımlılık yapar. Bi daha ips bile kullanacağımı sanmıyorum mecbur kalmadıkça
Markası samsung g9 oledhttps://www.epey.com/monitor/samsung-odyssey-oled-g9-49-ls49cg954suxuf-s49cg954s.html
Bı bak istersen oled yanığı markaya göre de değişiyor diye biliyorum bunda o sorunları yaşamam değil mi en azından ihtimali az mıdır?

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Görkem Çağan
bahsedilen oledler ilk sürüm oledler ilk çıkan oledlerin üzerinden 5 sene geçti neredeyse birden fazla olede karşı yanık önlemi ürettiler burada kesinlikle önerim 49" oled olur büyük ihtimal g9 oled alıcaksın güzel cihaz bende alıcam bir ara para ayırabilirsem kenara

Keyfen

80+ Bronze
4K VA Paneli alıyosun bakıyosun keyfine, Yok IPS Miş yok TNA panelmiş hiç uğraşma alayı çöp tek iyi yönleri canlı renklerde %5-10 arasında daha iyi daha parlak görüntüler veriyor o kadar.

Bilal539

80+ Silver
4k ile 2k arasında çözünürlük farkı var oled falanda olsa çok bişi değişmez oled de siyahlar simsiyah

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Talat
Arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum da oled panel olan 49 inç va panel olan 57 inç sizce hangisi almalıyım oled panel yırtılma kararma çok diyorlar kararsız kaldım bu arada oled 36-37k va 45k sizce hangisi alsam daha iyi olur hem hikayeli hem fps oyunları oynadiğim için hemde yayın yapacağim için Alcam 2k oled ms 0.03 diyor va 1ms diyor
bende var oled samsung 17 k ye aldım oled e alışamadım tavsıyede etmıyorum gözü aşırı yoruyor parlaklıgı kısmama ragmen ağrıyor ekrana bakamıyorum uzun süre kullanacagım vakit eskı ıps monitörümü kullanıyorum..

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Luffy
bende var oled samsung 17 k ye aldım oled e alışamadım tavsıyede etmıyorum gözü aşırı yoruyor parlaklıgı kısmama ragmen ağrıyor ekrana bakamıyorum uzun süre kullanacagım vakit eskı ıps monitörümü kullanıyorum..
Knk 32:9 oranda monitör şart o oranda da IPS yok 4k va panel var 45k falan oledler 7-8k daha ucuz daha fazla para vermeye değer mi bilmiyorum

BabaVoss7

80+ Silver
Markası samsung g9 oledhttps://www.epey.com/monitor/samsung-odyssey-oled-g9-49-ls49cg954suxuf-s49cg954s.html
Bı bak istersen oled yanığı markaya göre de değişiyor diye biliyorum bunda o sorunları yaşamam değil mi en azından ihtimali az mıdır?
Bendekide g8 oled. Oledlerin ilk serilerinden sayılır onda olmadıysa yenilerde olması daha az ihtimal
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamen kişisel tercih amoled telefonda kullanamaman lazım o zaman birebir aynı görüntü

Top Bottom