VolkiTolki888
80+
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hacım emesay daha iyi gibi duruyor 1.07 milyar renk diyor
hacım emesay daha iyi gibi duruyor 1.07 milyar renk diyor
%130 sRGB ve parlaklık değeri ve az da olsa Hz i daha yüksek ASUS un sen karar ver. Dediğim monitör 2024 model daha yeni. Türkçe incelemesi henüz yok olur yakında herhaldehacım emesay daha iyi gibi duruyor 1.07 milyar renk diyor
20 k ded,mde şimdi önerirkende lamışken fiyat performans alayım diyoım 2 tane asus link attınya mese ben direk pahalı olanı seçtim şimdide videolarını izliyorum ondan hoşuma gittiYani beğenenler olmuştur bişey diyemem ama ben şahsen kullanmam. Senin bütçe 20 Bin TL den buralara düşerse senin işin zor
asus diyorsun yani%130 sRGB ve parlaklık değeri ve az da olsa Hz i daha yüksek ASUS un sen karar ver. Dediğim monitör 2024 model daha yeni. Türkçe incelemesi henüz yok olur yakında herhalde
Profesyonel yada sağlam bir FPS oyuncusu isen, 1 Hz bile önemli ise al ama 11 Bin olan gayet yeterli diye düşünüyorum20 k ded,mde şimdi önerirkende lamışken fiyat performans alayım diyoım 2 tane asus link attınya mese ben direk pahalı olanı seçtim şimdide videolarını izliyorum ondan hoşuma gitti
ne yapayım bilemedim aklımdan geçen
240 hz 27 inç 2 k ama oda 15 k civarı bende 170 hz de yetermi diyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
asus diyorsun yani
bence almışken senin başta attığın asus olanı alacam gibi duruyor
asus da karar kıldık o zamanProfesyonel yada sağlam bir FPS oyuncusu isen, 1 Hz bile önemli ise al ama 11 Bin olan gayet yeterli diye düşünüyorum
Ben bişey demiyorum Ben sadece sana artı ve eksilerini söylüyorum. Ben aldım sıkıntı yok. Ghosting ve ölü piksel çıkmadı. Ha sen alırsın çıkar şansına, sonra bana gelip senin yüzünden demeasus da karar kıldık o zaman
senin suçun sıkıntı yok abi sen fikirlerini söyledin bende kendime uyanı alacam teşekkür ederim iyi gecelerBen bişey demiyorum Ben sadece sana artı ve eksilerini söylüyorum. Ben aldım sıkıntı yok. Ghosting ve ölü piksel çıkmadı. Ha sen alırsın çıkar şansına, sonra bana gelip senin yüzünden deme
Ben de 2K arayışındayken MSI da benim listemdeydi ama genel anlamda ASUS Tuf Gaming VG27AQL3A beni tatmin etti. Çok da memnunum
İyi gecelersenin suçun sıkıntı yok abi sen fikirlerini söyledin bende kendime uyanı alacam teşekkür ederim iyi geceler
Cpu ve gpu ne kullanıyorsun20 k ded,mde şimdi önerirkende lamışken fiyat performans alayım diyoım 2 tane asus link attınya mese ben direk pahalı olanı seçtim şimdide videolarını izliyorum ondan hoşuma gitti
ne yapayım bilemedim aklımdan geçen
240 hz 27 inç 2 k ama oda 15 k civarı bende 170 hz de yetermi diyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
asus diyorsun yani
bence almışken senin başta attığın asus olanı alacam gibi duruyor
o 180 hz olanı aldım şipariş verdim hayırlı olsunİyi geceler
Hortum gibi napcan o kadar uzunuo 180 hz olanı aldım şipariş verdim hayırlı olsun
şimdi de 3 metre dp kablo alacam kaliteli olsun diyom ne alayım bildiğin bilindik bi marka varmı ?
hangisini aldın reyis link atarmısın bende arıyorum 2k 27"o 180 hz olanı aldım şipariş verdim hayırlı olsun
şimdi de 3 metre dp kablo alacam kaliteli olsun diyom ne alayım bildiğin bilindik bi marka varmı ?
2 monitör olacak o yüzden 2 metre biraz kisa kalabilir o yüzden almışken 3 metre alacam 2 tane 27 inç monitör yan yana kasada sağda kaliyor ancaHortum gibi napcan o kadar uzunu
hangisini aldın reyis link atarmısın bende arıyorum 2k 27"