Neler Yeni

2K TL Mouse önerisi

kronikto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Serdar Keskin
Bütçe
2000
uzun konuların sonunda furylevel z1 almaya karar vermiştim fakat zenith pro almaya karar verdim sizce alınır mı

wraithten neden almıyorsun diyenler olucak kutusu acılmış ürünü iade almıyorlar ve pek şanslı biri değilim büyük ihtimal şansıma bozuk ürün gelir ve başımın ağırmasını istemiyorum

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Emre
uzun konuların sonunda furylevel z1 almaya karar vermiştim fakat zenith pro almaya karar verdim sizce alınır mı

wraithten neden almıyorsun diyenler olucak kutusu acılmış ürünü iade almıyorlar ve pek şanslı biri değilim büyük ihtimal şansıma bozuk ürün gelir ve başımın ağırmasını istemiyorum
Bozuk ürün gelirse wraith yardımcı olur, tabii kırık bi ürün gelmediği sürece.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
umut
@freygasm bozuk ürünü iade almak zorundalar hatta beğenmezsen bile thh göre iade almak zorundalar siteye yazmakla bitmiyor maalesef değil mi ? en kötü 15 20 gün serviste kalır ve 2 3 saat darlayarak alırsın iadeyi

Gurkanpiro

80+ Platinum
ya acarken kayıt alın denerkende alın bırsey olursa elınızde kanıt olur

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,430
İsim
Muhammed efe
@freygasm bozuk ürünü iade almak zorundalar hatta beğenmezsen bile thh göre iade almak zorundalar siteye yazmakla bitmiyor maalesef değil mi ? en kötü 15 20 gün serviste kalır ve 2 3 saat darlayarak alırsın iadeyi
Sözleşmeyi kabul et butonuna basıyorsun. Çoğu firma bunu yapıyor sana sözleşme imzalatıyor zaten. Satış sözleşmesi denen şeyi de onlar yapınca işte o mevzu dediğin gibi olmuyor. https://wraithesports.com/pages/mes...qz5SXdzA9Y9xogZ6BNE7zC-bZfZ9pztIaAjAgEALw_wcB
4. maddedin Ç bendine bak. Üründe fabrilkasyon hata yoksa almazlar yani.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,677
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
şu mouse arada stoklara giriyor.

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ali Tarık

Zenith Pro öneririm 2 haftayı geçti alalı çok memnunum

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
efe can
Dragonfly f1 pro olabilir. Wraith iade alır muhtemelen. Zaten bozuk gelme olasılığı düşük. Ama wraith olmaz diyorsan zenith pro alınabilir

kronikto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Serdar Keskin
Dragonfly f1 pro olabilir. Wraith iade alır muhtemelen. Zaten bozuk gelme olasılığı düşük. Ama wraith olmaz diyorsan zenith pro alınabilir
furylevel z1 dede wraith gibi acılan kutuyu iade almama olayı varmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
xenom
Steam
https://steamcommunity.com/id/xenom0rphe/
Discord
xenom0rphe
Xbox Live Gamertag
xenom0rphe
Steam ID
xenom0rphe
Battle.net
xenom0rphe#2830
Twitch
xenom0rphee
Fury Level Z1'deki Beken MCU pek rekabetçi oyunlar için uygun değil. Zenith Pro alırsan daha iyi olabilir onun dışında gündelik kullanım ve oyun için gayet sorunsuz kullanırsın.

Top Bottom