- Konu Sahibi Konu Sahibi
240 a rastlamadımaynı veya yakın fiyatlara farklı hz de olanları var mı? 240 gibi
240 a rastlamadımaynı veya yakın fiyatlara farklı hz de olanları var mı? 240 gibi
11500 TL lik modeli kullanıyorum Asus rog strixin gayet iyiAsus 27" Rog Strix XG27AQV 1ms 170Hz 2k Fast IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus 27" Rog Strix XG27AQV 1ms 170Hz 2k Fast IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Dostum bu 2K için
Buda 4K;
ASUS 27" TUF GAMING XG27UCS 1Ms 160Hz 4K FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING XG27UCS 1Ms 160Hz 4K FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İlk baştaki linkde olan rog strix hocamHocam Asus rog strix aldım şuan kurdum oyun oynuyorum mükemmel ya sizce en iyisini mi yaptım 27 inch Asus rog strix alıp