Bütçe ?Merhaba playstation ve bilgisayardaki bazı oyunlar için 2k monitör istiyorum aynı zamanda r6 ve cs2 için yüksek hz olması önemli buna göre monitör önerebilir misiniz
9k ya Odyssey G5 G50D LS27DG502EUXUF var kendimde kullanıyorum menmunumMerhaba playstation ve bilgisayardaki bazı oyunlar için 2k monitör istiyorum aynı zamanda r6 ve cs2 için yüksek hz olması önemli buna göre monitör önerebilir misiniz
gectıgımız hafta cuma gunu aldım 2 gunluk deneyımım benım de cok olumlu . tavsıye derım.9k ya Odyssey G5 G50D LS27DG502EUXUF var kendimde kullanıyorum menmunum
Merhaba playstation ve bilgisayardaki bazı oyunlar için 2k monitör istiyorum aynı zamanda r6 ve cs2 için yüksek hz olması önemli buna göre monitör önerebilir misiniz
Samsung eğitim indirimi ile odyssey g65b en mantıklısı. Sakı xg27acs alma onu öneren olacaktır illaki ürünlerin çoğu hatalı10bin
Samsung eğitim indirimi ile 11 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsin. Başkasına bakma konuda ki herkes rastgele öneri yapmış.10bin
Hocam Monitöründen memnun musun senin monitör ile TUF VG27AQML1A arasında kaldık bugün yarın alacağız?Bütçe ?
Çok memnunum. Ben de ilk başta sadece IPS istiyordum ama Samsung'un yenilenmiş VA paneli çok iyiymiş. CS,r6 oynuyorum performansım bariz şekilde arttı. Daha hiç monitör üstündeki tuştan açmadım sadece kumanda ile açıyorum. YT,internet kullanımı da gayet hızlı. Görüntü kalitesi olarak da çok iyi. Kendin rahatça renk ayarı yapabiliyorsun kumanda ile. Ben gün boyu parlaklık 30-50 arası değişmekte ambiyans ışığı kapalı kullanıyorum,akşam olunca oda lambası kapalı ambiyans ışığı açık parlaklık 10 kullanıyorum. Normalde karanlıkta oynayamam gözümü ağrıtır ama ambiyans ışığı ile rahatça oynayabiliyorum. İlk kez monitör kullanıyorum o da 27 inç kavisli olduğundan rahat alıştım ekran derli toplu. Ses kalitesi gayet iyi ve yüksek. Genelde battlefield oynarken kulaklık takmıyorum ayak seslerini rahat duyabiliyorum sağ sol diye. İyi bir kulaklık kadar olmasa da işe yarıyor. Ghosting,ışık sızması falan da yok. Dediğin monitörü çoğunluk fps oynayacaksan al dediler ben g65b'yi aldım çoğunluk hikayeli oynayacağım için ama cs'de falan çok iyi. Normalde 60hz laptopumda 1280 1024 kullanırdım şu anda direkt 2k oynuyorum daha rahat geliyor 16:9. Pikseller de belirgin değil. Hareket yeteneği de dolu dolu. Kavisli olduğundan dik kullanıma pek uygun değil sadece. Port sayısı da baya fazla. Ben tablet kulaklığı falan USB hub kablosunu takıp monitörden şarj ediyorum.Hocam Monitöründen memnun musun senin monitör ile TUF VG27AQML1A arasında kaldık bugün yarın alacağız?
FPS çoğunluksa tuf al demelerinin sebebi paneli 2-3 ms daha hızlıymış ama bence bu fark edilebilir bir fark değil. Onun yerine her türlü özelliğe sahip g65b daha mantıklı. En basitinden kullanışlı bir işletim sistemi var.Çok memnunum. Ben de ilk başta sadece IPS istiyordum ama Samsung'un yenilenmiş VA paneli çok iyiymiş. CS,r6 oynuyorum performansım bariz şekilde arttı. Daha hiç monitör üstündeki tuştan açmadım sadece kumanda ile açıyorum. YT,internet kullanımı da gayet hızlı. Görüntü kalitesi olarak da çok iyi. Kendin rahatça renk ayarı yapabiliyorsun kumanda ile. Ben gün boyu parlaklık 30-50 arası değişmekte ambiyans ışığı kapalı kullanıyorum,akşam olunca oda lambası kapalı ambiyans ışığı açık parlaklık 10 kullanıyorum. Normalde karanlıkta oynayamam gözümü ağrıtır ama ambiyans ışığı ile rahatça oynayabiliyorum. İlk kez monitör kullanıyorum o da 27 inç kavisli olduğundan rahat alıştım ekran derli toplu. Ses kalitesi gayet iyi ve yüksek. Genelde battlefield oynarken kulaklık takmıyorum ayak seslerini rahat duyabiliyorum sağ sol diye. İyi bir kulaklık kadar olmasa da işe yarıyor. Ghosting,ışık sızması falan da yok. Dediğin monitörü çoğunluk fps oynayacaksan al dediler ben g65b'yi aldım çoğunluk hikayeli oynayacağım için ama cs'de falan çok iyi. Normalde 60hz laptopumda 1280 1024 kullanırdım şu anda direkt 2k oynuyorum daha rahat geliyor 16:9. Pikseller de belirgin değil. Hareket yeteneği de dolu dolu. Kavisli olduğundan dik kullanıma pek uygun değil sadece. Port sayısı da baya fazla. Ben tablet kulaklığı falan USB hub kablosunu takıp monitörden şarj ediyorum.