2x NB F80 vs NB F160

tunahanctn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
281
Selamlar, iki adet 27 inç monitöre sahibim ve monitör tutucu alacağım fakat 2 tane NB 80 ile NB F160 arasında kaldım. Fiyat olarak NB F80 1200+1200TL iken NB F160 kuponla 2000TL ve 200TL MaxiPuan kazanıyorum. Bu durumda hangisini tercih etmek mantıklı? NB F160 olan vontech olarak geçiyor bu arada ama tamamen aynı diye biliyorum. NB F160 masaya zarar verme ihtimali falan varmış galiba iki monitörün ağırlığı tek ayağa yüklendiği için. Bu durumda kombinasyonu tavsiye edersiniz.

Ben olsam tek tek almayı tercih ederdim. Arada biraz fiyat farkı olacak belki ama seni daha da rahatlatır. Örneğin ben 3 sene önce almıştım bir hevesle, 2 sene kullanamadım, şimdi tekrar kullanıyorum fakat ilk kullanımda (masamın sunta olmasından ötürü) masaya zarar vermişti daha sonra masaya sağlam bir tabla yaptırarak, şimdilerde ise kullanmaya devam ediyorum. Ama bence tek tek almak, sana özgürlükte sunar. Bendeki çiftli olduğu için mesela ana monitörü biraz daha yer değiştirmek istiyorum fakat yapamıyorum çünkü maalesef tek ayak özgürlüğü kısıtlıyor.

Ben olsam tek tek almayı tercih ederdim. Arada biraz fiyat farkı olacak belki ama seni daha da rahatlatır. Örneğin ben 3 sene önce almıştım bir hevesle, 2 sene kullanamadım, şimdi tekrar kullanıyorum fakat ilk kullanımda (masamın sunta olmasından ötürü) masaya zarar vermişti daha sonra masaya sağlam bir tabla yaptırarak, şimdilerde ise kullanmaya devam ediyorum. Ama bence tek tek almak, sana özgürlükte sunar. Bendeki çiftli olduğu için mesela ana monitörü biraz daha yer değiştirmek istiyorum fakat yapamıyorum çünkü maalesef tek ayak özgürlüğü kısıtlıyor.
bende 2x nb f80’e çok daha yakınım. Büyük ihtimal tercihimi bu yönde yapacağım.

Geri