❌İndirim Bitti! 2x16 6000 mhz cl 30 argb olan şuan en ucuz ram 6599

İsterse bakkal satsın piyasasının yarı fiyatı çektim bi tane :D Arkadaşın dediği gibi ikinci el ddr5 32 gb ramler 6-7 binden başlıyor
Piyasayı takip etmiyordum hocam gerçekten çok saçma bir seviyeye çıkmış

hazır görmüşken sorayım yazayım dedim razer blackwidow v3 tklden memnun musunuz
memnunum hocam 1 yıl oldu kullanmaya başlayalı ışık seviyesi ve kalitesi başarılı tuş sesi biraz fazla haberiniz olsun mausumda razer senkron sorunsuz kullanabiliyorum ben ikinci el almıştım 900 liraya tertemiz fiyat olarak max ederi 2k falandır itopyada geçen haftalarda 1800 liraya düşmüştü haberiniz olsun

memnunum hocam 1 yıl oldu kullanmaya başlayalı ışık seviyesi ve kalitesi başarılı tuş sesi biraz fazla haberiniz olsun mausumda razer senkron sorunsuz kullanabiliyorum ben ikinci el almıştım 900 liraya tertemiz fiyat olarak max ederi 2k falandır itopyada geçen haftalarda 1800 liraya düşmüştü haberiniz olsun
bende 1800 lirayken itıopyadan alıcaktım bazı insanların yorumlarını görünce arada kalmıştım almamıştım hazır kullanan birisini görünce sorayım dedim tuşlarda bozulma oluyo çift basma sorunu oluyo space tuşu gıcırdıyo yay sesi geliyo falan diyenler vardı da ondan dolayı size de sorayım dedim

bende 1800 lirayken itıopyadan alıcaktım bazı insanların yorumlarını görünce arada kalmıştım almamıştım hazır kullanan birisini görünce sorayım dedim tuşlarda bozulma oluyo çift basma sorunu oluyo space tuşu gıcırdıyo yay sesi geliyo falan diyenler vardı da ondan dolayı size de sorayım dedim
asla öyle sorunlar yaşamadım hocam gıcır gıcır kullanıyorum dediğim gibi benim ürünüm ikinci el ayrıyeten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,750
Üyeler
183,886
Son üye
a.dogduu
Geri