Neler Yeni

Yardım 3.0 USB Bellek Önerisi

Tokuchi77

80+ Bronze
Merhaba,

Hayatımda ilk defa USB Bellek alacağım. Netflix platformunda olmayan filmleri, dizileri bu flash belleğe indirip, yeni aldığım botech wzone kutusuna takarak televizyonumda izlemek istiyorum.
Hazır USB Bellek almışken, sadece dizi ve film indirmem ve bazı müzik, resim vb. ihtiyaçlarımı da orada depolarım.

Daha önce hiç USB Bellek sahibi olmadım. Kişisel olarak ve iş ihtiyacı olarak. Hiçbir bilgim yok bu konuda.
Kafam çok karıştı.
USB Bellek seçmek isterken kimisi aşırı ısınıyor diyor, kimisi malzeme kalitesiz diyor, kimisi bu bilgisayara/laptopa zarar verebilir bile diyor.
Kimisi bu Bellek kaç ay götürür belli değil diyor... Yorumları okudukça kafam karıştı.

Bunlarda yetmezmiş gibi benim bilgisayarımın kasasında 2.0 USB ve 3.0 USB girişi var.
(Görsel yükleyeceğim)

Bir tane beğendiğim USB 3.1 diyor bu uyum sağlar mı? 3.0 zaten yüklü mü yoksa 3.1 bunu kabul etmez mi bilmiyorum.
Type-C Type-A gibi muhabbetler var. Kafa gitti.

Bu yüzden bir bilene, bu konularda bilgisi ve deneyimi olanlara danışmak istedim.
Daha önce hiç USB Belleği olmayan birisi olarak bana dizi ve film indirmek için, resim ve müzik gibi ihtiyaçlarımı da depolamak için kullanacağım, mümkünse 128GB kapasiteli ve 150-170 okuma hızı 60-80 yazma hızında USB bellek önerisi istiyorum.

BÜTÇE : 250 TL

Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Ekler

• WhatsApp Image 2022-08-22 at 10.38.16.jpeg
    WhatsApp Image 2022-08-22 at 10.38.16.jpeg
    148.8 KB · Hit: 44
Top Bottom