3.000 TL Mouse Önerisi

slmslmslm

80+ Silver
Reaksiyon skoru
940
İyzico ve Parolapara indirimimi bu yönde kullanmak istiyorum elimde AJ199 4K mouse var ama materyali olsun küçüklüğü olsun pek hoşuma gitmiyor mouseumu değiştirmek istiyorum eğer belli bir fiyat aralığında anlaşabilirsem takas veya takas + ücret gibi olaylara da girebilirim indirimi de başka yerde kullanırım istediğim şey mouseun materyalinin elime soğukluk hissiyatını verebilmesi elimde ekstra olarak Razer Deathadder V2 var ve o mouseun materyali kesinlikle bundan daha kaliteli ama ben kablosuz mouse kullanmaya birazcık alıştım bu mouseun bataryası 900mah olduğu için çok uzun süre de gidiyor ancak materyali ve küçüklüğü sebebiyle başka bir modele geçmek istiyorum.
Açıkçası aklımda GPX 2 vardı ikinci elde elimdeki 3k'nın üstüne mouseumu satıp ekleme yaparak almayı düşünüyordum ürünü görsel olarak çok beğeniyorum ve görsele birazcık önem veriyorum ama gördüğüm kadarıyla birçok kişi sararmasından şikayetçi bu yüzden vazgeçtim Sycrox V6 modeli hoşuma gitti ama tekerlek tasarımı pek hoşuma gitmedi eğer değiştirilebiliyorsa onu almayı düşünebilirim ama elime de oturması gerek orta-büyük yapılı bi elim var.

Orta-Büyük El için Beyaz Kablosuz ve Materyali iyi olan soğukluk hissiyatı veren bir Mouse arıyorum

Geri