3.000 TL sessiz mekanik klavye önerisi

guarda

80+
Reaksiyon skoru
26
Bütçe
3000
Merhaba,
3000 TL (Bütçe Esnek) civarında bir mekanik klavye arıyorum. Hem oyun hem de ofis/iş ortamında kullanacağım ama genel kullanım amacım iş olacak. Sessiz olması önceliğim, çevremdekileri rahatsız etmemeli.
Uzun ömürlü, kaliteli, tasarımı şık bir model arıyorum. RGB ışıklandırma hoş olur ama şart değil.
Boyut olarak tam boy istemiyorum, tercihim %75 ya da biraz üstü
Bu kriterlere uygun klavye önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Dynatab 75x konusuna bakabilirsin vergi çıkmazsa 1300 civarı çıkarsa 2200 civarına gelir switchleri sessiz seçebilirsin gayet güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İso veya ansi seçebilme hakkı da ayrı güzel

NABI koduyla 10 dolar indirim geliyor desteğe mail atman lazım konusunda nasıl yapılacağı yazıyor

Merhaba,
3000 TL (Bütçe Esnek) civarında bir mekanik klavye arıyorum. Hem oyun hem de ofis/iş ortamında kullanacağım ama genel kullanım amacım iş olacak. Sessiz olması önceliğim, çevremdekileri rahatsız etmemeli.
Uzun ömürlü, kaliteli, tasarımı şık bir model arıyorum. RGB ışıklandırma hoş olur ama şart değil.
Boyut olarak tam boy istemiyorum, tercihim %75 ya da biraz üstü
Bu kriterlere uygun klavye önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

3800'e alabileceğiniz en en en iyi özelikli switchli klavye ben kullanıyorum memnunum 1-2 aydır rampage diye önyargılı gelmeyin bi youtube'da aratın

3800'e alabileceğiniz en en en iyi özelikli switchli klavye ben kullanıyorum memnunum 1-2 aydır rampage diye önyargılı gelmeyin bi youtube'da aratın
hocam önyargıla alakası yok çöp zaten çöptür çöpe nasıl ön yargıyla bakayım kendim rampege kullnıyorum tüm ürünleri dandik çoğu ürünü dandik olan bir firma nasıl kaliteli ürün üretsin ki . siz fazla safsınız kusura bakmayın. tabi yine kendi terchinizben bir şey diyemem isterseniz 3 tane daha alın

birde 4-5 bin tle ürün satıyorlar bu ramapge markası çok komik bunlardan alan var mı hakketen birde bu paralara 🤔😂

hocam önyargıla alakası yok çöp zaten çöptür çöpe nasıl ön yargıyla bakayım kendim rampege kullnıyorum tüm ürünleri dandik çoğu ürünü dandik olan bir firma nasıl kaliteli ürün üretsin ki . siz fazla safsınız kusura bakmayın. tabi yine kendi terchinizben bir şey diyemem isterseniz 3 tane daha alın

birde 4-5 bin tle ürün satıyorlar bu ramapge markası çok komik bunlardan alan var mı hakketen birde bu paralara 🤔😂

5k ya zaten alınmaz ancak 3800'e en iyisi suanda girip bakın bi incelemesine zenith pro ürünleri baska oluyor rampage'nin evet haklısınız diğer ürünleri kalitesiz bilmeyen kisiler icin uretilmis ancak manyetik switchli mukemmel klavye değerlendirmelere de bakabilirsiniz

Dynatab 75x al geç paran cebinde kalsın yok 8khz miş 1ms bile fark yok gereksiz rt falan pazarlama stratejisi para cukkalamak için

Değerlendirme cart curt bana da para versinler ben de öveyim

Geri