Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17,993
- İsim
- Furkan Karagülle
- İlgilendiği Kategoriler
- Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
- _furkan.krgl_
- Steam
- (1021294255)
- FurkanKrgle
- furkan.karagulle.7399
- Discord
- furkankaragulle#1763
- reddit.com/user/Complete-Flow9113
- Bütçe
- 3000
Kron XC75 almayı düşünüyorum. Kötü bir sürücü değilim ve akrobasi hareketler yapmıyorum. Eşyalarımı düzgün kullanıyorum. Günümüzün en iyi ulaşım aracının bisiklet olduğu aşikar. (BENCE)
Profesyonel bir bisiklete ihtiyacım yok.
Neden dağ bisikleti istediğime gelirsek kaldırımdan/kaldırıma atlarken daha sağlam iniş yapıyor.
V fren önceliğim. 50 Km/h hızla giderken frene basınca disk frenler kızarıyor ve uzun ömürlü olmuyor ve de masrafı yüksek oluyor. Kaliteli V fren hâlen iş görür nitelikte ve çok daha ucuz. (BENCE)
Vites olarak 21 vites yeterli olur. Daha sonra orta dişlisi büyütüp 27 vites kıvamına getiriyorum. (Bu yaptığımı yapmayın. Zincir ve dişliler zorlayınca kırılıyor.)
Bu fiyata düzgün yol bisikleti varsa önerebilirsiniz.
Profesyonel bir bisiklete ihtiyacım yok.
Neden dağ bisikleti istediğime gelirsek kaldırımdan/kaldırıma atlarken daha sağlam iniş yapıyor.
V fren önceliğim. 50 Km/h hızla giderken frene basınca disk frenler kızarıyor ve uzun ömürlü olmuyor ve de masrafı yüksek oluyor. Kaliteli V fren hâlen iş görür nitelikte ve çok daha ucuz. (BENCE)
Vites olarak 21 vites yeterli olur. Daha sonra orta dişlisi büyütüp 27 vites kıvamına getiriyorum. (Bu yaptığımı yapmayın. Zincir ve dişliler zorlayınca kırılıyor.)
Bu fiyata düzgün yol bisikleti varsa önerebilirsiniz.