Hocam hem yaşlı hem pahalı ikinci elde girmek istemiyorum2. elde 2k ile 3k arası satılıyor kendim kullanıyorum sene başından beri çok memnunum![]()
Corsair HS80 RGB 7.1 CA-9011238-EU USB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS80 RGB 7.1 CA-9011238-EU USB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS80 RGB 7.1 CA-9011238-EU USB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mchose v9 pro alabilirsin gaminggentr adresinden.Soundbar alacaktim evdekiler hem rahatsız olmasın hemde kafam dağılmasın diye kulaklık almayı düşünüyorum 3.000TL'yi aşmamalı.
Gecikm ses seviyesi vb. özellikleri nasıl?Mchose v9 pro alabilirsin gaminggentr adresinden.
O modelede hiç ısınamadım.Geçen ay Hyperx Cloud III Wireless aldım forumdaki bir arkadaşımızdan, ürün sıfırdı, 3300’e anlaştık diye hatırlıyorum. Oyunlarda harika, müzikte berbat.
Hocam dediğiniz gibi ikinci el piyasası fena değilmiş oyun ve müzik konusunda nasıl bir kulaklık gecikme ve bass önemli yardımcı olursanız sevinirim.2. elde 2k ile 3k arası satılıyor kendim kullanıyorum sene başından beri çok memnunum![]()
Corsair HS80 RGB 7.1 CA-9011238-EU USB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS80 RGB 7.1 CA-9011238-EU USB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS80 RGB 7.1 CA-9011238-EU USB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kablolu oldugu icin gecikme hic yok ses kalitesi mukemmel mikrofonu yayinci mikrofonlariyla kapisirHocam dediğiniz gibi ikinci el piyasası fena değilmiş oyun ve müzik konusunda nasıl bir kulaklık gecikme ve bass önemli yardımcı olursanız sevinirim.
Sizin dediğinizmi yoksa bumu alınırkablolu oldugu icin gecikme hic yok ses kalitesi mukemmel mikrofonu yayinci mikrofonlariyla kapisir
void i denemedim kullanmadim bisey diyemicem o yuzdenSizin dediğinizmi yoksa bumu alınır
![]()
Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011201-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011201-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011201-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, 3.499,04...www.akakce.com
Bir yandan Steelseries'de düşünüyorum son deneyimlediğim kulaklık mükemmeldi.