Yardım 3.000TL Kulaklık Önerisi

Shadow™

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,078
Bütçe
3000
Soundbar alacaktim evdekiler hem rahatsız olmasın hemde kafam dağılmasın diye kulaklık almayı düşünüyorum 3.000TL'yi aşmamalı.

2. elde 2k ile 3k arası satılıyor kendim kullanıyorum sene başından beri çok memnunum

2. elde 2k ile 3k arası satılıyor kendim kullanıyorum sene başından beri çok memnunum
Hocam hem yaşlı hem pahalı ikinci elde girmek istemiyorum

Barracuda X 22 var bende istersen toplasan 1 ay bile kullanmadım pg ile ilanim mevcut

Geçen ay Hyperx Cloud III Wireless aldım forumdaki bir arkadaşımızdan, ürün sıfırdı, 3300’e anlaştık diye hatırlıyorum. Oyunlarda harika, müzikte berbat.

Geçen ay Hyperx Cloud III Wireless aldım forumdaki bir arkadaşımızdan, ürün sıfırdı, 3300’e anlaştık diye hatırlıyorum. Oyunlarda harika, müzikte berbat.
O modelede hiç ısınamadım.

Hocam dediğiniz gibi ikinci el piyasası fena değilmiş oyun ve müzik konusunda nasıl bir kulaklık gecikme ve bass önemli yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam dediğiniz gibi ikinci el piyasası fena değilmiş oyun ve müzik konusunda nasıl bir kulaklık gecikme ve bass önemli yardımcı olursanız sevinirim.
kablolu oldugu icin gecikme hic yok ses kalitesi mukemmel mikrofonu yayinci mikrofonlariyla kapisir

kablolu oldugu icin gecikme hic yok ses kalitesi mukemmel mikrofonu yayinci mikrofonlariyla kapisir
Sizin dediğinizmi yoksa bumu alınır

Bir yandan Steelseries'de düşünüyorum son deneyimlediğim kulaklık mükemmeldi.

Sizin dediğinizmi yoksa bumu alınır

Bir yandan Steelseries'de düşünüyorum son deneyimlediğim kulaklık mükemmeldi.
void i denemedim kullanmadim bisey diyemicem o yuzden

Geri