abi ben rapmage aldım çok kaliteli yani anlamadım senın attıgın kaç hzrampage çok kaliteli bir marka değil gamepower'la falan bir tutabilirim sanırım. belki biraz daha iyidir
abi ben rapmage aldım çok kaliteli yani anlamadım senın attıgın kaç hzrampage çok kaliteli bir marka değil gamepower'la falan bir tutabilirim sanırım. belki biraz daha iyidir
8.000. kaç fare kullandın da çok kaliteli olduğunu çıkardınabi ben rapmage aldım çok kaliteli yani anlamadım senın attıgın kaç hz
kral rampagenin neden kötü oldugunu söylesene bana8.000. kaç fare kullandın da çok kaliteli olduğunu çıkardın
kötü demedim zaten. 3008 ile veyronu kıyaslasan 3008'i mi kötülersinkral rampagenin neden kötü oldugunu söylesene bana
kullandım baya.
O zaman neden 8000 hzi kaç kere kullandığımı sordun?kötü demedim zaten. 3008 ile veyronu kıyaslasan 3008'i mi kötülersin
8000 hzi kaç kere kullandığını sormadım hayatında kaç farklı mouse kullandın dedim zaten. attığın fare alınabilir ona lafım yok ama rampage çok çok çok kaliteli bir markaymış gibi muamele edilmesi saçma. (attığımın rampage'den kaliteli olduğunu savunmuyorum bu arada)O zaman neden 8000 hzi kaç kere kullandığımı sordun?
bu bütçedeki 8k hz mouseler stabil çalışmayacaktır zaten
ayrıca attıgım mouse alınabilir.
Ben çok kaliteli bir marka demedim, normal rampage ürünü de sevmem. 8000HZi kullanmışlığım var. attığım mouse blitz üretimi, Alınır. Rampage üretimi değil de üreteni alan Rampage diyelim.8000 hzi kaç kere kullandığını sormadım hayatında kaç farklı mouse kullandın dedim zaten. attığın fare alınabilir ona lafım yok ama rampage çok çok çok kaliteli bir markaymış gibi muamele edilmesi saçma. (attığımın rampage'den kaliteli olduğunu savunmuyorum bu arada)
Yani kötü değil kabul edelim eaki rampagelere oranla iyileşme var ama bu fiyatakra daha iyisi bulunur8.000. kaç fare kullandın da çok kaliteli olduğunu çıkardın
Bu ürün rampage üretimi değil ki.Yani kötü değil kabul edelim eaki rampagelere oranla iyileşme var ama bu fiyatakra daha iyisi bulunur
allah allah? demedin mi yaw öyle bir şeyrampage en kaliteli marklalardan biridir bence
Rampage üretimi mi dedim dosrum benBu ürün rampage üretimi değil ki.
O ironikti.allah allah? demedin mi yaw öyle bir şey
Rampage üzerinden söyledin.Rampage üretimi mi dedim dosrum ben
allah allah? demedin mi yaw öyle bir şey
Tanam dostum ben eskiye oranla iyileşti dedim o üretti demedimO ironikti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rampage üzerinden söyledin.
Ha ironikti yani allahın işine bak bende ironi sanıcaktımO ironikti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rampage üzerinden söyledin.
.allah allah? demedin mi yaw öyle bir şey